Kızlar annelik duygusu ie belki yada öğretmenin mi haksızlığı bilmiyorum konu şu, kızım anasınıfına başladı yemek saati gelince çocuklar yiyor kızım yoğurt hiç sevmez yemiyor çok uğraştım öğretmen pilav yanına yoğurt koymuş, kızım demiş yoğurt sevmiyorum diye öğretmen olmaz demiş ikisi yenilecek diye neyse, kızım pilav yemiş herhalde yanyana olunca yoğurttan kazayla almış ağlamış orda sonra ne yaptı öğretmeni bilmiyorum, birde kızım çok titizdir üzerine yerken bişey dökülecek korkusuyla yavaş yiyormuş diğer çocuklar bitirmiş, öğretmen kurabiye vermiş tatlı niyetine onlar yemiş benim kız geride kalınca yiyememiş neden istemedin dedim, anne istedim yavaş yediğim için yemek saatinin bittiğini söyledi dedi ağlamaklı oldu biraz çok üzüldüm kuzuma, dedim anneciğim evde var kurabiye diye anne ben onun tadını merak ettim dedi. Hani çok bişey demedim haklısın öğretmeni suçlamadım bilmiyorum belkide doğruyu yapıyordur, kızıma anneciğim öğretmen haklı sende biraz çabuk ye yemek saati bitince ders başlar, üzerin kirlensin sorun değil yıkarız dedim bunu hep diyorum zaten de benimde içime oturmadı değil yani annelik ne zormuş evet alışacak yeri gelip kırılacak üzülecek ama ben ne yapacağım içim ağlasada ona belli ettirmeden bunlarla başa çıkacağını nasıl yaparım bilmiyorum 😔