hermione_granger kmsl1 kesinlikle öyle bi senede havuza girmeyince hiç birşey olmaz canım deniz varsa denize girersin mayonu değiştirerek
busrastattz kmsl1 ben girdim ama doktora sormak o zamanlar aklıma gelmemişti…bir sıkıntı yaşamadım siz yine de danışın
daenerystargaryen kmsl1 Benim doktorum havuzu asla önermedi. Denize istediğin kadar girebilirsin ama ıslak durmayacaksın demişti. Sık sık değiştirmen lazım üstünü demişti. Bence risk almayın. Allah korusun sonuçları kötü olabilir.
busrastattz kmsl1 evet temiz bir oteldi ama havuza giren çıkanda öyle çok yoktu fakat mutlaka danışın siz biz o sıralar 4-5 aylık falandık
kmsl1 hermione_granger ilk defa tatile gidcm de heves etmistim aslında girsemmi girmesem mi kararsız kaldim
ecempeker kmsl1 ben girmiştim ama 35 hafta felandım galiba temizliği iyiyse güveniyorsanız olabilir ama idrar yolu enfeksiyo cok yaşanıyor diyorlar doktorlar cok önermiyor
sarikavun kmsl1 tayile gideceksemiz deniz kenari bir yerdir. Hamileyseniz denize gormeniz daha saglikli. Havuz temiz gorunce bile bilemezsiniz. Bebis cok kucuk olabilecek enfeksiyonlar allah korusun gelisim geriligi bile uapabilir