kmsl1 Kızlar ben tatile gidicek de otel tutuk otelin havuzu varmış kapalı alan orda havuzda yuzebilirmiyim hamileyim daha yeni bir buçuk aylık bişey olurmu genelde onermiyolar da
Gunesnil_23 kmsl1 Enfeksiyon riski çok yüksek bence girmeyin benim doktorum da izin vermemisti bende hamileyim
newwmommy kmsl1 ben doktoruma danışıp girmiştim bungalov kiralamıştık eşimle 35 haftalık hamileydim çok şükür bir sıkıntı olmadı bence doktorunuza danışın ve islak mayo ile durmamaya çalışın herhangi bir sorun olmaz diye düşünüyorum
aslymom kmsl1 hamilelik çok erken önerilmiyor havuza normal de bile önermiyorlar yetişkin ya da çocukları enfeksiyon ıslak yerde yayılma riski çok yüksek ve havuzlar genelde kalabalık her türde insan var denizde sorun yok
fztfirdevs kmsl1 benim doktorum hamileliğim boyunca kesinlikle havuza izin vermedi bungolovların özel havuzlu yerlerini falan sordum yine de olmaz dedi sadece denize izin verdi o da sonrasında ıslak mayoyla durmamak şartıyla
denizalismom kmsl1 bebeğinizin gelişimi durabilir , doğum sonrası kuvöze girme ihtimali yüksek maalesef ki .
hermione_granger kmsl1 hiç kimseyi dinlemeyip hamileyken havuza girdim sonrasında ateşli idrar yolu enfeksiyonuyla hastanelelik oldum ben yaptım sen yapma bacım ayrıca idrar yolu enfeksiyonum hamileliğim boyunca hiç geçmedi oğlumda doğduğunda kanında enfeksiyon vardı yapma
mamado kmsl1 benim kadın doğum doktorum eğer havuz sana aitse girebilirsin onun dışında kesinlikle giremezsin demişti. Sonuçta otel havuzu da size ait değil, bakımını İlaçlamasını siz yapmıyorsunuz, bence girmeyin
civcivoz kmsl1 ortak havuz oldugu icin giremezsiniz bebek de cok kucuk allah korusun enfeksiyon vs kotu sonuclari olabilir. Ama bungalov gibi sadece sizin gireceginiz havuzlarda sikinti olmuyor genelde eğer esiniz de siz de havuza isemiyorsaniz 😂😂😬 sonucta ortak havuzda kim isiyor bilemiyorsun elinde ayaginda mantar var mi iltihapli bir yarasi var mi bunlarin takibini yapamazsiniz bunlari dusununce ayaginizi bile sokmamalisiniz ortak havuzlara
betulggd kmsl1 hamileyken havuz riskli. Doktorum bana havuz tavsiye etmemişti. Sadece denize gir çıkınca da ıslak mayo ile kalma kuru mayo giy demişti.