metemom_ Kızlar rutinlerinizi paylaşır mısınız kaç uyku yapıyor bebekleriniz kaç öğün yemek hazırlıyorsunuz bu ara 3 dişi birden patladı benden de öksürük bulaştı gün boyu ağlıyor yanında uyursam gündüz o da uyuyor uyumazsam en fazla 40 dk uyur rutini çok bozuldu sizde durumlar nasıl
schiphol metemom_ gündüz uykusu geliyor ama asla uyumak istemiyor, bi yurtdısına gitmiştik saat farkı vardı biraz yeni döndüğümüzden geç uyuyor :(
schiphol metemom_ aynı anda 4 diş çıktı arkadakiler de çıkmış onları yeni farkettim ağzını göstermediğinden görememişim bir de ondan anamu ağlattı
myavocado metemom_ 😂 1 yaş gümbür gümbür gerçekten. Çok şükür hala gündüz iki uyku yapıyor, ama beni en zorlayan iştahsızlığı, iki üç lokma zor yediriyorum, sevdiği şeyleri bile yemiyor. Ve asla ama asla sabit durmuyor, çok yorucu peşinden dolanmak 😂
Bade38 Sabah erken kalkıyor o yüzden öğlenden önce bir öğleden sonra bir uyku sonra 21:30 gece uykusu bu arada aynı anda 4 diş patlamıştı bizde de acaip ızdırapli geceler yaşamıştım 🤣
Bade38 metemom_ Aynı durumları yaşıyoruz grip hariç birde acayip huyu suyu değişti gece ağlamalar bile başladı anlamıyorum artık 😰
metemom_ schiphol bu dişlerden gına geldi zaten hepsi üst üste geldi tedagil falan da işe yaramıyor o kadar yoruldum ki bu dönem
schiphol metemom_ bir de yerinde durmuyor. Allah bize sabır versin. Diyorum ki meğerse 5 tane aynı anda 3 aylık çocuğa bakarmışım😂 1 yaşındakine bakmak daha zormuş. İlerleyince kolaylaşır sanıyordum
bebiskoooooo Bade38 aynı benim bebeğim de iki gün önceye kadar kendi kendine beşiğinde uyuyan bebeğim şimdi çığlık atıyor gece 1 kere uyanirdi şimdi çığlık atarak uyanıyor ne oldu anlamıyorum
metemom_ schiphol hahshsja aynı ben oğlum o kadar akıllı bir bebekti ki bir yaşına gelsin hemen 2. Yi yaparım diyordum nah yaparmışım 😂😂
miniminisevgilimm metemom_ 1 yaşla birlikte sanki güncelleme geldi 5 eylülde yaşımıza girdik ve uyku düzeni bir anda bozuldu.. gündüz 2 uyku yapar akşam da 7.30-8 de uyumuş olurdu.. şimdi 2. Uykuya direniyor uyumuyor ya da yarım saat anca uyuyor.. uyumazsa akşam yorgunluktan uyuyamıyor. Gecenin bir vakti çığlık çığlığa uyanıp kapıyı göstererek ağlıyor odadan çıkıp oyun oynamak istiyormuş 1-2 saat oyun oynayıp uyuyordu ama alışkanlık yapıcak diye korkup tekrar uykuya daldırmanın yollarını deniyorum.. bir de soğuk algınlığı olduk iyice huysuz 2 gündür valla uyumayı özledim 😔
metemom_ miniminisevgilimm bazen 2 kere bazen 1 kere uyuyor bende düzene sokamadım bir türlü ya dediğin gibi direniyor uyursa hemen kalkıyor uyumazsa gece sürekli ağlıyor
Temizlikperisi metemom_ sabah 7 de kalkıyor meme emiyor saat 8 de kahvaltı yapıyor ablasını okula bırakıyoz, sonra 9 da uyuyor ben de uyuyorum 🤭 onu beş gece kalkıyor balam ben kahvaltı hazırlıyom kendime oda benle bişeyler yiyor dişine göre🤭 tam 6 öğün yiyor aşko bizde hele diş çıkmadı 🤣 üç kere uyuyor günde
miniminisevgilimm metemom_ evet bizimkide öyle anlayamadığım tek uykuya mı düşmeye çalışıyor henüz çok erken gibi geliyor 🥹 bugün yine tek uyku yaptı 2. Uykuya asla dalamadı çok huysuzdu uykusuzluktan.. akşam 7.30-8 gibi uyudu ve sürekli dönüp duruyor 1 kere uyandı emzirdim geri uyuttum hala kıpır kıpır inşallah bir an önce geçer bu uyku gerilemesi
Temizlikperisi metemom_ yok 6 öğün yiyor canım çünkü tek meme emiyor acıkıyor hemen yani mama dediği için anlıyorum 😊
Temizlikperisi metemom_ yok yiyor ben öyle çok değişik şeyler yapmıyorum evde ne pişiyorda ondan yediriyom tek özel pişirdiğim şey çorba🤣😊