fatmazelinblogu Kızım 15 aylık scooter almak istiyorum yaza kadar alışsın evde oynasın diye ama karar veremedim gerçekten kullanıp memnun kaldığınız marka varsa önerir misiniz
maviummu19 fatmazelinblogu decathlonun mavi scooteru var tekerlek yapısından dolayı asla düşmüyor ve çok kaliteli ayrıca katlanıyor biz çok beğendik bence çok iyi fiyatıda uygun 1200 civarı bişeydi
maygirl fatmazelinblogu pregonun var hem ebeveyn kontrollu, hem emniyetli ,hem oturakli ,hepsini çıkarincada direkt scooter oluyor.
maviummu19 fatmazelinblogu benim oğlum 21 aylık kullanabiliyor tekerlekleri dışa dönük oldugu için asla devrilmiyor
daenerystargaryen fatmazelinblogu Decathlon’dan aldık biz. Oturaklı için pek iyi şeyler duymadığımdan normal aldım. Çok seviyor. Devrilme gibi bir sorun yaşamadık. Dışarıda başka çocuklarınkine bindiğinde çok devrilme eşiğine gelmişti. Tavsiye ederim. Maviydi bizimki. Kask ve korumalık da aldık. Kaskı ihmal etmeyin. 💕
fatmazelinblogu daenerystargaryen benim kız yeni 15 ayına girecek parkta görüyor çok meraklı çok istiyor kışta geliyor malum dedim öbür yaza kadar evin içinde alışır belki
maygirl fatmazelinblogu aksine cok rahat enli ve geniş..tam bi konfor düşkünü kızım oyle olsa aylardır hic kullanamazdık koltuklu kullandığı zaman.ondam cok minik incecek eni dar olanlar var..alternatiflere bakın vardır mutlaka🌸
sadecoffeee fatmazelinblogu çok küçükken almıştım 4 yaşında şuan oturaklı modeli bizdeki çok kullandık halada taş gibi yani 6 yaşa kadarda kullanır
50krsvertirreekk fatmazelinblogu Bunu kullanıyorum ebeveyn kontrolü koruması olması çok iyi daha sonra hepsi çıkıp normal scooter olabiliyor
ozlemderindunya fatmazelinblogu kızıma globber kullanıyorum, yeğenime de doğum gününde aynı markadan tercih ettim kardeşim de çok memnun. Çarpma engelleyici aksesuarı da mevcut
egelsenkonuss ikibaloglanannesi ay bizimkide bundan 750 ye mi ne almıştık o zaman 😂 ne devrilme ne başka bi şey hiç olmadı hala kullanıyor 😂