Arzuorhan Bebeğim bugün 4 ay aşısını oldu ama ateşi oluyor sürekli calpol verdim ama hala biraz ateşi var düşürmeye çalışıyorum .sizin de bebeğiniz de böyle durumlar oldu mı kızlar
Balliturta Arzuorhan 38 derecenin üstüne çıkmadıysa panik yapmayın sürekli ılık uygulama yapın yarım saatte bir de ateşini ölçün . 38 in üstüne çıkan ateşi varsa doktorunuzla irtibata geçin
Tulaymustafa Arzuorhan canım bugün bizde olduk ve ateşi düşmedi 37 buçuk en son calpol verip uyuttum tüm gün uyanık kalıp onu gözlemleyecem
Pelins Aşı bu kadar çok düşmeyen ateş yapmaz diye biliyorum bi doktora gösterin aşı zaten düşmüş olan bir bağışıklığı tetiklemiş olabilir . Bizimkide 1 yaş aşısından sonra tam 1 ay yüksek ateş ve enfeksiyon geçirdi .
Arzuorhan Mom103 canım inan ki bilmiyorum kaç derece tam olarak ateş ölçerimi komşuma vermiştim o da annesigilde kalmış evde yok. İlk defa oldu diğer aşıların da böyle olmamıştı
KTemiz Hiç bir aşıda ateşlenmemesine rağmen bu aşıda ateşlendi oğlum da. 38 lere çıkmadığı sürece endişelenmeyin. Bizim de en fazla 37.8 olmuştu. Gece 12 de başlayıp 5 e kadar sürdü. Sonra geçti
Arzuorhan KTemiz sadece o gün mü oldu acaba yarın da aynı devam etmez umarım . Biz de de ilk defa oldu ateş .ebe de özellikle hiç huysuzluk ateş yapmıcagını demişti .
sevilayybedirr Biraz kendin su iç sakinles birazda bebegine ver canım uyutmaya çalış kiyafeti rahat ince olsun üzerinede ince bisey ört rahatlar insallah
Kubra4 Arzuorhan canm 4 saate bi vermen lazm calpolu ve normal atesi cikmasi 37.3 e kadar.. 39 u gorurse sikinti doktorunu ararsin.. ishal de olabilir bu normal
Arzuorhan Kubra4 Kubra4 öyle yaptım evet zaten ishaldi oğlum o yüzden emzirmem de gerekiyordu. Çok teşekkür ederim
Kubra4 Ve atesi cikinca surekli emzir sıvı kaybediyor atesi cikinca veya mama verigosan artik mutlaka