Rabiiul Kızım su kuşuydu banyodan çıkmak istemezdi ne olduysa son 3 banyosunda çığlık çığlığa yapışıyor bana banyodan kaçıyor düzelir mi niye böyle oldu anlamadım başına gelen varsa helppp
Rabiiul momas bana mısın demedi bebek yıkadık ayıcık yıkadık kova götürdük oyuncaklarla doldurdum banyonun içini
Rabiiul gizememre inşallah acaba bir kaba su koysam Bebeklerini mi yıkasa , gerçi normal suyla sıkıntısı yok banyoya girince çıldırıyor
Mariposa Rabiiul kisa bi donem bu kriz oluyor cocuklarda ben de kizlarimda farkettim. Banyoyu cok severken birden korkulari olustu zamanla duzeliyor ama.. oyuncak alin yaniniza yuzune gozune cok su gelmemesine dikakt edin belki sabun geldiyse gozune ondan da korkmus olabilir
Rabiiul Mariposa hep oyuncak alıyorum ama nafile bebeği bıcı bıcı yaptıralım diyorum dün krize girdi yapıştı bana mecbur eğdim sadece kafasını yıkadım , kahvaltı yaparken patates domates peynir oluyor elleri hop birden kafaya sürüyor
Rabiiul gizememre onu oynuyor da işte bakalım yada ben gircem oyuncaklarla oynacağım öyle gelecek kdkdkdjejd
Mariposa Rabiiul bi sure beraber yapin olmadi, ben iki kizimda da oyle yapmistim. Kucagima aldim yikadim bi sure ama dedigim gibi kisa suruyor endise etmeyin.