Aysegull97 Merabalar. 2 ay 10 günlük bebeğim war gece 12 gbi yatırdığım zaman sabah 6ya kadar uyuyor kendisi uyanıyor uzun bi süre mi uyandırıp beslemeli miyim ?
Mom16 Aysegull97 uyandırmana gerek yok gece uykusunu bölmemek gerekiyor büyümesi için. Bebeklerin kan şekeri 48 saate kadar düşmüyormuş aslında doktorumuz bize bu şekilde söyledi.
Ezoezo Aysegull97 kuzum kilo alımı iyiyse uyandırma . Doktorumuz çok iyi bizim . Güvenilir tabi . İlk başlarda uyandır diyordu şimdi gittiğimizde ise uyandırma dedi 2 ay 3 günlüğüz . Benimki de öyle 1 de yatar 7 ye kadar . Ama ben ilk aydada çok uyandırmadım kaynanam acıkan çocuk ağlar uyanır dedi . Birşey de olmadı . Dinlenmene bak . Buna ihtiyacımız var :)
Rizeligelin Aysegull97 benimde bebeğim 2 ay 16 günlük ama biz mama ile besleniyoruz doktorum 6 saate kadar uyandırma dedi zaten acıktığı zaman ortalığı ayağa kaldırdığı içim hanfendi 😂🙈 gece 2 de mamasını yiyip uyuyor sabah 8 buçuğa kadar deliksiz uyuduğunu biliyorum uyandırmıyorum
Deletedmom114 2 Ay değil de 3 aylıkken uyanana kadar uyandırmıyordum canım bu dönemlerde kan şekeri düşme riski devam ediyor 🤷🏻♀️
Aysegull97 Deletedmom114 uyandirmaliyim yani. Bilemedim kimisi uyandır diyor kimisi uyandırma ne güzel diyor 😒
Aysegull97 Deletedmom114 bazen uyanmıyor uyku tatli geliyor bende kıyamıyorum ki uyandırmaya napsam blemedim
Aydantrk Benim kızımda 2 aylık. Gece 12 - 12 buçuk gibi uyuyor sabah 6ya kadar. Kilo alımı, gelişiminde bir sıkıntı yoksa kaldırmayın bence. Yani ben kaldırmıyorum 🤷🏼♀️
Aydantrk Ezoezo katılıyorum. Bizde 2ay 3 günlük olduk. Zaten bir tek gece uzun ve sakince uyuyor. Dinlenmek lazım 💪🏼
Mom16 Aysegull97 acıkırsa illa ki uyanır bence rahat rahat siz de uyuyun. Hemşirelerin her dediğini yapmayın ben pek güvenmiyorum. Çünkü doktor başka hemşire başka söylüyor
Aydantrk Aysegull97 vala bende hemşireyim. 😬. Bebeğini en iyi sen tanır gözlemlersin tatlım. Acıktığı zaman ortalığı birbirine katıyordur eminim🤗
gzdalidmr Aysegull97 benim daha çok çok yeni 8 günlüğüz ama biz dün gece sarılık tedavisi gördük.Doktorum dedi gece 2 saatte bir uyandır zorlasa olsa emzir kan şekeri düşer sarılığı artar dedi
Aydantrk gzdalidmr sarıllık varsa tabiki 2 saatte bir emmesi faydalı olur. Bende uyusa dahi uyandırıyordum o evrede. Ama sarılığı atlattıktan sonra yani 1 aylık olduktan sonra tamamen kızıma bıraktım. Ne zaman isterse o zaman besliyorum.
Aysegull97 Aydantrk ewet ewet 😊ağlayarak uyanıyor aciktigi o kadar belli ki wicdan yapıyorum nie uyandirmadim die