fatmabarlas2025 Bebeğim 6 aylık. Molfix 4 numara bez kullanıyoruz. Normalde akşam 21:00 gibi uyuyor 1 ya da 2 kere rüya öğünü yapıyorum sabah 07:00-07:30a kadar uyuyor bezini değişmiyorum ama sürekli dışına çıkıyor. 1 numara büyük bez de denedim yine aynısı oldu. Önerisi olan var mı
lylbet fatmabarlas2025 prima sızdırıyor diye molfix premiuma geçtim, çok memnunum. Normal molfixi de denemiştim berbattı. Premium çok farklı
uykusuzluklarinanasi fatmabarlas2025 molfix kullanıyoruz 4 numaradan beri eğer gece çok fazla ypaıyorsa her bez sızdırır zaten. rüya beslenmesi yaptığınız zaman altını kontrol edip değiştirebilirsiniz yoksa diğer türlü çok sıvı tükettiklerndne her bez bi noktada taşar. eğer sabah kalktığında değiştirmezsem bez dolduğu için taşıyor. o zamanlarda gece altını değiştiriyordum beslenmesinden önce o zaman hiç yaşamamıştık
bilgedm fatmabarlas2025 Bebeğim akşam 6-7 gibi uyuyor sabah 8e kadar falan duruyor bezi. Prima premium care 1 kere bile sızdırmadı. Primadan sonra en memnun olduğum bez Goon ama gece o da sızdırıyor. Molfix gündüz bile sızdırdığı için ilk ay bıraktım.
organikirmik fatmabarlas2025 yok hayır sızdırmıyor. Bi kere Prima sanıp Molfix taktım yine sırılsıklam olmuştu çocuk 🤦🏿♀️
organikirmik lylbet bizde de premium sızdırıyor Prima sızdırmıyor 😅 bezde de herkes farklı şey yaşıyor amannn
JanJan_ organikirmik ya evet molfix mavi aldım lanet olsun dedim gündüz bile ilk çişte sızdırdı sonra molfix premium aldım çok memnun kaldım lastikleri falan da güzel geçen gün yanlışlıkla internetten mavisini almışım eyvah dedim ama bu sefer o da sızdırmadı 🤣🤣 heralde biz büyük küçüklüğü bir noktada ayarlayamıyoruz diye düşündüm ben de
busrastattz Ben gündüz sleepy ekolojik, bu sıralarda getirde Goon buldum onu kullanıyorum gündüz için memnunum, gece için prima aldım bakalım ilk gecemiz:)
organikirmik JanJan_ ay ben hiç mavi Molfix kullanmadım ama ününü duydum 😂 gündüz Molfix premiumdan memnunum ben de gece no no
ummukerem fatmabarlas2025 bende molfix premium kullanıyorum toplu alınca adedi 3.6 a falan geliyor pişiğine de çok iyi geldi, şimdiye kadar hiç taşırma olmadı çişi nerdeyse 1 kilo atmışlığım oldu düşün😅 kaka cıvık olunca paçadan sırttan sızabiliyor o da her bezde olur katı şey hapsedilemiyor
ummukerem stillwasser premium mu sızdırdı🤦♀️ kız en uca kadar dolduruyor benim bebiş hiç taşırmıyo şaşırdım şuan beyaz paket demi
JanJan_ organikirmik ününü hakediyor😂 ben de şimdi premium dört numara aldım geceden sabaha sızdırırsa prima alacağım gece için gerçi saat başı emmeye hangi bez dayanabilir bilmiyorum 😂