minikkkelebek Doğum yapalı 18 ay oldu emzirme dönemim bitti ancak göğüslerim hala daha büyük zayıflasam da küçülmüyorlar ne yapsam küçülürler
princessmom_ minikkkelebek ay bende bilmiyorum çok rahatsız edici gerçekten düz yatamıyosun ağzına geliyor boğuyor felsn dndmxmmx
minikkkelebek YorgunAmaMutluAnne kilo versek bile mi neden ama 🥹zayıf olup sadece göğüslerin büyük olması da çok kötü gösteriyor insani
arzuapo aslhns köye geldim dün eşimin nenesi çocuğumla oynadı emzirdim dedi inek olsan kimse seni almazdı göğsum küçük diye LZNWLZNLWNZLWKSMWKSKWL
princessmom_ YorgunAmaMutluAnne 😂😂 hahaha büyük meme pişmanlıktır zkjzdjd yaa bide bilerek yaptıranlar var nedenn yaniiii
princessmom_ YorgunAmaMutluAnne ben sevmiyorum rahatsız edici😂 o kadar detaya girmeye gerek yoktu oysaki 😂
minikkkelebek mamacitaa_ zayıflamak için bir şey yapmıyorum aslında kahve aldım ama daha kullanmadım onu kullanmayı düşünüyorum
berk58 minikkkelebek bende aynı durumdayım diyet yapıyorum kilo veriyorum ama onlar küçülmüyordu bir tane sporcu sütyeni keşfettim onu takıp göğüs egzersizleri yapıyorum toparlıyo gibi hem o sütyende göğüslerimi topluyor küçük göstertiyor