Deletedmom_897 Daha önce de buna benzer post açmıştım .Kopan künyemi iade edip başka bi kuyumcudan künye aldım cumartesi günü 🤔 Bugun oda koptu şaka gibi hasır bu künye gramı gayet güzel anlamıyorum bu kaçıncı oldu .Saymayı bıraktım artık
Deletedmom_897 aslanmomy 😅 buna benzer bi yazı okudum aslında. Kişinin üzerin de nazar varsa altından çıkarmış. Nazar inanan biriyim aslında ama bilmedim ki
usenmedimyaptimbirvelet Deletedmom_897 ay benimde var öyle setim beyaz altın. her takmamda kopar mı kuyumcuya götürmekten bıktım bide yüz kere diyorum sağlam yapın tamam kaynak yapacağız diyorlar daha çocuğum elini atmadan pıt diye kopuyor deli oldum. 14 ayar olmasa ve çok güzel olmasa satıp yenisini alacağım o derece 😒
Deletedmom_897 usenmedimyaptimbirvelet evet ya aldığım yerde ki adamlara açıklama yapmaktan yoruldum. Her ürüne kaynakta olmuyor ki boncuklu vardı kaynak yapılınca içinde ki boncuk erimiş. Bu yüzm gülmedi be künyeden 🤭
irsemiaa Deletedmom_897 aynı durumun kolye versiyonunu yaşadım tam 4 defa artık takmıyorum 😅 hatta en son bi davet vardı çocuklarımın isminin yazılı olduğu bir kolye taktım çokta severek almıştım taktığım gecenin sabahında oda koptu
irsemiaa Deletedmom_897 hep okuyorum çocuklara da kendimi ihmal ediyorum bu konuda okuyalım bakalım 🌼