Fatoloji3103 Kızlar size çok net bir sorum var sizce astronot mont mu normal kısa mont mu? Oğluma alacağım bir buçuk yaşında . Karar veremedim bir türlü, sizce hangisi mantıklı
nnoktaa Fatoloji3103 1 yaşına kadar astronot kullandım. Ancak 1 yaştan sonra yürüme ve hareketliliği arttığı için astronot hareketlerini kısıtlıyor gibi oldu. Ben kısa mont tercih edenlerdenim 🥰
Mommyhann Fatoloji3103 deacthlonda cok güzel astronot montlar var oglum büyüdüğü için mont giyiyor ama o aylarda olsaydı kesnlkle onu alırdım sıcacık tutuyor
[silindi] Fatoloji3103 bizde ikiside var kısa olanda beli falan açılıyor ama astronotta hiç öyle bir sorun olmuyor bence en iyis astronot bizimki küçükken duruyordu içinde ama şimdi büyüdü durur mu ondan da emin değilim ona göre tercih edin bence
havuclukek_ Benim oğlum 14 aylık kısa mont aldım. Astronot mont geçen sene kullandım nefret ettim giydirmek çıkarmak ayrı dert bence kısa mont daha kullanışlı oluyor.
Fatoloji3103 havuclukek_ yaaa bu açıdan hiç düşünmemiştim benim düşündüğüm bacakları da sıcak tutar diye astronot monttan yanaydı 🫠
emiyomu Fatoloji3103 bir buçuk yaş için olmaz bence giydir çıkar yürücek çocuk rahat edemicek. Ben daha küçük oğluma almıştım hiç sevmiyodu giyerken ağlıyordu
Birgocmenkustuo Fatoloji3103 yaşadığınız yerin kişin ki hava durumuna gore değişir. Eger soguk ve karli ise astronot cok büyük rahatlık ama daha ılıman bir yer ise mont da olur. Kızım her ikisinide kullaniyor kışın 4 yaşına girecek.
sedaozan Fatoloji3103 bence astronot montu giydirmek çok zor ya çocuğa işkence gibi geliyor 😊 daha uzun parka gibi tüylü montlar bakabilirsiniz bence
daenerystargaryen Fatoloji3103 Ben normal kısa mont altına su geçirmez pantolon kullanıyorum. Ayakkabı altına geçirmek içim lastiği var ve askılı. Hem bacakları sıcacık oluyor hem de rahat ediyor. O şekilde bakabilirsiniz. 💕
daenerystargaryen Fatoloji3103 Ben geçen sene Hm den almıştım. Bu sene de gelir o pantolonlardan muhakkak. 💕