Gamzeylul Bebegimde böbrek genişlemesi cıktı başına boyle bisey gelen varmi 😢 nasil bi süreçten geçtiniz?
Aysegulisaa54 Gamzeylul 20 günlük oglum hamileyken farkedildi böbrek büyümesi 1 ay dolgugunda çocuk doktoru konturole cagırdı tkrar
balyanakannesi Bizim de tek bir böbrek de hafif vardı takip dediler bir daha götürdük sıkıntı yok herhangi bir şekilde dediler ondan sonra bir daha götürmedik bi sıkıntımız da yok şükür
Can Ricitos yedi aylık oldu beşinci ayda götürdük yediydi altıda götürdük 11 olmuş çok korktuk idrar yolu enfeksiyonuna baktılar çıkmadı şükür nefrolojiye gittik o da korkulacak birsey yok dedi Suan yedi aylık on gün sonraya ultrason var
Nevintuna Benımde oğlumun sol böbreğinde genısleme var daha anne karnındayken soyledı doktor Doğduğundan berı hep doktor doktor gezdık su an 4 aylık Bır suru test yaptılat resmen ıskence el kadar yavruma ama gerekıyomus testler Bı kac doktora gorundum bazıları hemen amelıyat dedı sonra baska doktora gıttım baska yerlerde ultrason cektırdım fln meger ıse amelıyatlık durum su an yokmus ama takıp edılecek. Koruyucu antibiyotik kullanıyo 6aylık olunca sıntıgrafı cekılcek yıne bakalım ozaman durum nasıl olcak. Bence kımse tek doktorla kalmasın ben baska yerlere gitmeseydim belkı su an cocuğum amelıyat olmus olacaktı.
Esraaaa Nevintuna benim oğlum iki aylık ve sıntıgrafi çekildi hemde iki tane doktor çektirdi zararlı mıydı ?
Nevintuna Ricitos ılk 9 cıkmıstı sonra birden bıre 19 oldu sonra 13 oldu ama tabı bu sonuclar ısını ıyı yapmayan radyologların sonucu ve ınsanı bosuna strese sokuyolar Sonra adam akıllı ultrason olunca 9-10 arası dedıler
Kaganpasa20 Rabbim bebeklerinize saglik sihat versin inşallah tez zamanda sagliklarina kavussunlar insaallah
Nevintuna Esraaaa bızede cekıldı ıkı defa daha 40 cıkmadan. Ocakta yıne cekılecek. Bence hepsinin bı zararı vardır ama sonuc bulmak ıcın yapılması gereken bısey malesef
berat3347_ Daha hamileyken bebeğin de var demişlerdi doğduktan sonra takibe aldılar her ay kan ve idrar tahlili istiyorlar takipteyiz şimdilik