hilalturkmenel miniminisevgilimm bütün bezleri denedim, bezden olduğunu pek düşünmüyorum o yüzden, aklıma sadece ıslak mendil geldi artık 🤦🏻♀️
miniminisevgilimm hilalturkmenel pamuk kullansanız bir süre? Eğer ıslak mendilden olduğunu düşünüyorsanız pamuk iyi gelicektir.. sudocrem içeriğinden dolayı pek önerilmiyor ama iyi geldiğini söyleyen arkadaşlarım olmuştu
Mariposa hilalturkmenel islak mendil kullaniliyorsa sonrasinda mutlaka kurutulmasi lZim, ben kizlarimda sari kantaron yagi kullandim cok faydasini gordum
hilalturkmenel Mariposa sarı kantoron bende kullanıyorum ilk zaman baya iyi geldi sonradan o da kesmemeye başladı ama düzenli kullanıyorum
goldengate hilalturkmenel benim doktorum ishal donemlerinde poposuna vazelin sur kakayla arasinda bir bariyer olur demisti bunun disinda trosyd kantaron yagi sudocrem kullandim ve pisik donemlerinde popsunu duru suyla yikiyorum islak mendil kullanmiyorum
hilalturkmenel goldengate hiç yıkamadım ben suyu ılıtmak biraz zor oluyor burda diye ama onu da yapayım teşekkür ederim 🙏🏻
1pekmom_ hilalturkmenel son çare travazol sürdüm çok ince bir katman olarak tek seferde geçirdi. Bu süreçte ıslak pamuk kullanmanızı öneririm ya da ıslak mendili yıkayıp öyle kullanın isterseniz