Tatlican _Hera Yok işin doğrusu ben gidecektım ama bikini bölgesini yaptırmam dedim. Kardeşimde ozaman eve al dedi.
pembebulut_ Tatlican ben robx A2024 aldım 2 ay önce arkadaşım da Philips aldı aynı zamanda aldık ikimiz de memnunuz robx de 10 milyon atış var ve fiyatı çok daha uygun 8.500 şuan ben memnunum daha 3 kere yaptım kol ve bacaklarımı 15 20 günde bir anca alıyorum çıkmıyor tek tük çıkıyor koltuk altı ıslak olduğu için çıkıyor tabi ama biraz azalma oldu genitalde çıkma süresi uzadı ama benim daha çok yeni robx öneririm
ipickot24 Tatlican arzum kullandım ben hiç kalmadı tüy bende şimdi bir güzellik merkezinde yaptırıyorum memnun kaldım iki durumdan da
Damyy_ İpl cihazları sadece uyutuyormus. Yani yapmayı bırakınca bir süre sonra yeniden kıllar uyanır. Lazer geçmişiniz yoksa pek mantıklı gelmiyor bana çok araştırdım. Amaç bitirmekse güzel bir merkeze gidilmeli hatırlatma seanslarını onemsemeliymisiz.
Tatlican Damyy_ Evet bitmediğini biliyorum ama bikini bölgesini yaptırmak istemediğim için. Evde yaparım diye düşündüm 🙈Yoksa gitmek vardı aklımda.
Damyy_ Tatlican düzenli kullandığın sürece rahatlik tabi canım sen bilirsin. Veya bikini bölgesi hariç merkezde yaptırabilirsin
Tatlican Tatlican Philips lumea brı 921/00 mağazadan aldık intte 10500dü mağazadan 9600 @Gamzelikiz_34 kullanayımda yazarım memnun kalırsam
ipickot24 Tatlican evde sürekli yapmak istiyo kuzucum ikinci çocuğum.oldu ve kendime vaktim kalmiyo en iyisi diyorum gidiyorum bı yere kökten çözüm olsun çünkü yapmadıkça geri cikiyo he eskisi kadar elbette değil ama olsun
Tatlican Damyy_ Bakalım artık karar vermem lazım en az 3 yıl oldu gitsem mi alsammı derken ihmal ettim 🙈
ipickot24 ipickot24 surekliden kastım ilk mesela haftada bir sonra iki haftada bir yapiyodum sonra ayda bir ama okula giden bı kızım var e küçük bı kızım var zor olmaya baslamisti
Tatlican ipickot24 Ben gidemiyorum canım ya evde olan benim için uygun olucak ama evet bitirmiyor o yüzden kafam karışıyor🙈