3 aylık anneyim. Sütüm hiçbir zaman fazla olmadı. Doğum yaptıktan sonra sağımla 30 cc çıkarmıştım. Bu maksimum 50 cc oldu başkada artmadı. Bugun 5-10 cc civarında çıktı 2 defa. Çok çok mutsuzum.
Annelik sadece emzirmek değil biliyorum. Mamaya karşı değilim. Ama anne olunca insan farklı düşünüyormuş. Kendimi bu kadar yetersiz hissettiğim, (çok çok çok saçma ama) eşime karşı utandığım başka bir zaman olmadı..
Bana bunları söyleyen olsaydı ne kadar saçmaladığını söyler, eşinede bir ton laf ederdim. Ama mantığım hareket edemiyor. Sadece üzülüyorum.
Çok istedim bir bebeğim olsun onu senelerce emzireyim diye. Neden istedim ki bunu. Halbuki henüz bu duyguyu tatmamıştım bile. İçten içe biliyor muydum sütümün yetersiz geleceğini. Bilmiyorum. Çok karışık ve çok duygusalım.
Bebeğim 2 saat meme de kalsın 2 saat kalkmazdım yerimden. Ama iki gündür memeyle kavga ediyor. Biliyorum biliyorum süt gelmediği için kavga ediyor. Çok üzülüyorum.
Doğum yaptığımdan beri bu konuda çok hırpaladım kendimi. Başkalarının hırpalamasınada müsade ettim.
Ben çok iyi bir anneyim ben yaptım ben doğurdum ben başardım ulan demek istiyorum. Ama yok. Sanki hiçbir şey beceremiyormuşum gibi. İçimdeki ses diyor ki ya senin sütün bile yok ne tantana yapıyorsun. Offf..