mrym66_ Kızlar bebeğim 1 aylık ne gündüz uykusu var ne de gece doğru düzgün ne zaman biraz da olsa düzene giriyor lütfen yazın ???
Asf mrym66_ benimkide 1 aylık asla uyumuyor gece ve gündüz sürekli meme istiyor kilo alımı iyi emzik yapmış beni😕
mozaik mrym66_ 38 günlük bebegim. 3.5 saattir uyumuyor hala daha dalmadi . Ben de bir tek benim ki mi boyle diye dertleniyordum. Son günlerde hep boyle . Cok yorucu oluyor. Tam daldi derken tekrar açiyor gozlerini
Kucukkalbim mrym66_ Seni çok iyi anlıyorum yeni doğduğunda bizde öyleydik dediğin gibi ne gece ne gündüz uyuyordu 2 buçuk aylıkken rahatladım şuan 11 aylığız çok şükür uyku düzeni kurduk şimdi saati gelince uyumak istiyor biraz daha sabretmelisin 🙏🏻
Alyaikras 40ından sonra yavaş yavaş düzene giriyor bizde 66 günlüğüz daha 10 gündür uyku nedir biliyoruz
egoztrk mozaik gercekten benim halimi özetlemişsiniz. Tek olmadığımı bilmek sevindirdi😃. 37 günlük. Gün içinde kaç kere uyutuyorum kaç kere uyanıyo belli değil. Tamam diyoeum uyudu bes dk sonra faltaşı gibi gözleri. Neden böyle acaba😬😬
minnosanne1 mozaik saat birden 3 bucuga kadar ağlıyor bir uyuyor sonra geri uyanıyor şuan yerimden hareket edemiyorum uyanır diye çok Gazi var
Tubiss Bizimki hemen hemen 6. Ayinda duzeldi kizlar gunduz uykumuz hic yoktu gecede cok gec daliyodu uykuya cok yorucu gunlerdi geciyo bi şekilde ama her bebek farklidir insallah sizinkiler daha cabuk duzene girer.😊
1Mother1Boy Biz de 2 aylık olduk ama daha uyku düzeni yok. Emzirirken uyuyo beşiğe bırakınca 10 dk sonra tekrar uyanıyor .😣
ttugce16 1Mother1Boy doymuyor olabilir mi acaba 10 dk ya tekrar uyanması genelde doymadıgından olabiliyor canım 🙄
Zeynep2304 Gazı vardır canım benim kızımda aynıydı fitilde verdim kimyonca öyle öyle atlattık o günleri iki aydan sonra uyku oturmaya başladı altı aydan sonra gaz sıkıntısı bitti gazını gidereceğim çözümlere bak onun için uyumuyordur
ttugce16 mrym66_ 2 aylıkken biraz daha oturdu bizim uykumuz şuan 4 aylığız gece 8 saat uyudugu bile oluyor gaz problemlerinden uykusu etkileniyor galiba bizimkide öyleydi canım biogaia kullanıyoruz rahat uyku çekiyor
mrym66_ ttugce16 canım ben meme+mama veriyorum günlük 2 ya da 3 kez mama veriyorum daha mı sıklaştırmalıyım acaba
Asf ttugce16 tutmadı 2-3 sn tutuyo bırakıyo hep öyle direniyorum tutsun diye ama yok😔doğar doğmaz verdim oysaki.. ilk kızım hemen tutmuştu oğlum tutmuyor farklı iki çeşit emzik aldım onları denicem bugün inş