Deletedmom0028 Ebruferit 3 tane su çiçeği aşısı ve karma aşılar var pekiştirme aşıları yanı dün yapıldı.
Kumrununtanesi Nasıl yani ? Aşı kartı yok mu ? Ya da sağlık ocağından bilgi alabilirsiniz.Ücretli aşıların bilgilendirilmesinide yapacaktırlar.
Ebruferit Kumrununtanesi ben 3 tane diye biliyorum canım ama biri dedi hepsi bir aşının içinde tek bir tane aşı yapıliyor dedi onun için sordum henüz gitmedim yarın gideceğim inşallah merak ettim sorayım dedim
Gizemabc Kumrununtanesi ben 2.ay asisinda saglik.ocagindan asi karti istedim. Artik sistemsel ilerliyoruz, karta gerek yok dedi
PonciKom Kumrununtanesi doğum yaptgında cerıyorlar zaten hastane onu . 1 yıl once sana vermıstır hastane daha kuzenm 1 hafta önce dogm yaptı verdıler kartı saglık ocagından takip etcen dedi kartınız yokmu
PonciKom Kumrununtanesi öburr amneye yazdım aşı kartı saglık ocagndan verılmıyor dogum anında verılıyor dicektim kuzen 1 hafta once aldı aşı kartını dogdugunu gün bu kartı kaybetme aşıları bu kartla gitcen dedi pndan didim
Ebruferit Deletedmom0028 yan etkisi oldu mu peki ateş huysuzluk döküntü yapar dedi hemşire atesle beraber
Kumrununtanesi PonciKom Hahah 😆 sorun yok evet evet aşı kartı devam ediyor ben hiç duymadım sisteme girdiklerini.Ama öyle söylüyorsa demek ki öyle birşey var.
Deletedmom0028 Ebruferit yok öyle yüksek bir ateşi olmadı biraz başı sıcak oldu ama normaldi ateşi 36 falandı. Biraz huzursuz ve durgundu o kadar ertesi güne o huzursuzluk geçti zaten