hazal3421 Kızlar 10 gündür çektiğim ağrının sebebi bel düzleşmesiymiş çok kötü ağrılarım var ilaçları içince bir nebze iyi etkisi gittiği gibi tekrar başlıyor ömür boyu ilaç mı içicem çok üzgünüm kendime ya 🥹 bu durumu yaşayanlar var mı
herseyimcocuk hazal3421 youtube dan fizyoterapistlerin videolarına bakabilirsiniz iyi gelir egzersiz. Benim de belimde çukur var tam tersi yani karnım önde duruyo kalçam geride bunun için Dr a gitmedim ama bahsettiğiniz gibi bel ve kalçda ağrı oluyodu siyatik sınır sıkışması çıktı egzersizler çok iyi geldi yoksa adım atamıyodum
tsf hazal3421 Bende de ayni sorun oldu duzenli spora gittim agrilarim gecti belim vucudum sekillendi egzersiz yapcaksiniz bana ne ilac be fizik tedavi hicbiri fayda etmedi sadece spor iyilestirdi
organikirmik hazal3421 pilatese başlamıştım evet gerçekten de rahatlamıştım uzun vadede fayda göreceğimden emindim ama sonra hamile kaldım, kaldı maalesef
organikirmik hazal3421 vala doğumdan sonra kıçım yer görmediği için afedersiniz 😅 ağrım oluyor ama belden mi yoksa çocuk taşımaktab mı bilmiyorum
hazal3421 organikirmik 😄 moralim bozuk güldüm sayende ya benim belim ağrımıyor sağ kalçam ağrıyor bu yüzden yürümek işkence gibi canımdan can gidiyor resmen 🥹
organikirmik hazal3421 evet evet benim de kalçama vurmaya başlamıştı öyle gittim doktora. Ama birkaç seansta bile fayda gördüm pilatesten ben çok daha rahattı günlerim
hazal3421 organikirmik gözlerimin içine bakan 2 bebem var gitmem imkansız derecesinde 🥹 çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için
hazal3421 aselkussum hepinize çok teşekkür ederim dün akşam bu sabah olmak üzere 2 kez yapmama rağmen epey etkisini gördüm 🌹 nidan34 defnedilej tsf herseyimcocuk organikirmik
hazal3421 herseyimcocuk sizin mesajınızdan sonra videoları açıp yaptım inşallah iyi gelir şuan tek umudum bu