myangelson obiranne1 6 ay 15 günlük hala almadım çok ikilemdeyim ama alacağım galiba en azından günlük 15-20 dk oyalanir bende rahat rahat tuvalete falan gidebilirim 😂🤦🏻♀️😩
bidebayilistersenferiya obiranne1 6 aylıkken binmeye başlamıştı hala günde 20 dk kadar biniyor çok seviyo
Alparslanmom__ Ben o kadar ikilemdeydim ya ve o kadar karşıydım ki Yürüteç aldım 7. Ay kullanmaya başladık azar azar kullandık çünkü oğlum ona binmek istemedi
Alparslanmom__ obiranne1 Bende ara ara koyuyorum oğlumda çok hevesli olduğu için bunu almıştım bak bugün koydum kısa süre sonra sıkıldı çünkü kendisi bişeyler yapmak istiyor Yürüteç onu engelliyor onu sevmiyor diye düşünüyorum 🤨
obiranne1 myangelson çok pahalı bişi değil zaten alın deneyin demeyi çok isterdim ama çok pahalı arttık kddbnsmd
myangelson obiranne1 en ucuzu 1000 TL baktım da 😄 bende gardropsta falan bakıyorum oradan alırım belki 😄
ShutUp obiranne1 5,5 aylıktan beri kullanıyor ayaklarını tam basıyor uca basma gibi bir problem olsaydı bindirmezdim. Şu anlık bir sıkıntı yok çok da seviyor 😅
oylesinebiri__ obiranne1 valla yürüteçi çok güzeldi prego aldık ona en iyisi oydu şimdi 1 yaşında kullanmıyor kaldırdık içinden atlıyor 🤣 sadece düz model almadık diye pişman oldum salllanma özeliği var çocuk korkuyor ondan bi kere denedik korktu