zynpdr tospikannesi_ sahibinden de var mutlaka emlakçıda var genelde 25 ila 30 bin arası bizim sitede 25 binden başlar diye duydum ama şu anda kiralık yok
tospikannesi_ zynpdr merhaba çok teşekkür ederim nilüfer akçalarda bulduk. sahibinden çok pahalı ve eski evler var o yüzden emlakçıdan 3+1 13.500 a sıfır daire tuttuk🌸
irmakefe_ tospikannesi_ sıfır daireyi iy tutmuşsun valla hem akcalarin bu tarafta yani site gibi yapılan evleri bence hem çok güzel hem çok kullanışlı bence güle güle oturun
tospikannesi_ irmakefe_ evet çok çok güzel direk tuttuk. Bir sürü emlakçıdan baktım tuttuğum ev akçalarda hep 20-25 arası biz 15.500 e bulduk ev sahibimiz çok iyi 13.500 a verdi🥲
irmakefe_ tospikannesi_ iy çok şükür ne güzel çok sevindim adınıza benim gorumcemin evi var orada çok sık gidip geliriz güzel yer bence ben çok begeniyorum
yagizinannesi0606 tospikannesi_ benim oturdugum dairenin 2 katı kiralık 12 falan olur galiba kirasi yıldırım vakifta ama köy diye geçiyor burasi
nutellaa_ yagizinannesi0606 o kadar da köy gibi değil ya 🙂 gelişti oralarda artık siz neresinde oturuyorsunuz tam olarak bende vakıfdayım
yagizinannesi0606 nutellaa_ köy diye geçiyor da tabiki köy gibi değil kahvelerin asagsinda oturuyorum yeni açılan bimin orda
tospikannesi_ irmakefe_ bende çok beğeniyprdum eşimin işi burda o sebeple taşındık şuan gayet huzurluyum🌸🥲
nutellaa_ yagizinannesi0606 aşağıda kalıyorsunuz bayağı o zaman ben lambaların altında kalıyorum hemen