senasarac Yenidoğan silikon uçla emziren annelere bir sorum var memenizin başı silikona değiyor mu yoksa orda boşluk kalıyor mu bu gün başladım silikonla emzirmeye yaralarım yüzünden hiç acımıyor meme uçlarım ama güzel çekemşyor doymuyor ya
egee_momm senasarac 2-3 marka denemiştim hiç biri de tam oturmuyordu sonra sütüm azaldı zaten oğlum sonrada memeyi bıraktı oğlum
yildizmom-2023 senasarac evet boşluk kalıyor. cisli bez sayısı ne kadar. doymadigini nerden anladınız. uca alisirsa bıraktırmak cok zor.
htctrkr Lansinoh markasının meme ucunu aldım ben de ancak hiçbiri tam oturmuyor maalesef ıslanınca süt sızıyor ve çocuk sütü çekemiyor .
senasarac yildizmom-2023 mama takviyesi yapıyorum sütümü sağıp veriyorum her yolu deniyorum bi güzel kavrayabilse mememi hiç gerek kalmayacak
senasarac yildizmom-2023 memem yara diye başlıyım dedim ama ay ne biliyim yarım anne gibi hissediyorum of ya
happyjelibon senasarac ben kullanıyorum çok memnunum benim gibi ucu olmayan arkadaşlarımın bebekleri 6 aylık hiç sütleri azalması
yildizmom-2023 senasarac hastanede emzirme danismanı oluyor oraya bı gitseniz. silikon uç kullanımı zzor. 2 yaşına kadar kullanmış biri olarak söylüyorum
balmelinam senasarac bosluk kalmasi normal ben o sekilde 7 ay emzirdim cok da konforluydu hic yara olmadi sonra mamaya gectik😊 bu benim tecrubem olumsuzuk yasayanlar olabilir tabiki
senasarac yildizmom-2023 ya gittim emzirme danışmanlığı bile aldım ama yok her seferinde yara oluyor ya
balmelinam senasarac Bebeginiz kac aylik ? Cok kucukse gucu yetmiyo olabilir cenesi yoruluyo olabilir cok fazla bosluk varsa tabi o da etkileyebilir ama nasil anlatiyim az bi bosluk mutlaka oluyodur cogu kiside bir de hangi marka kullaniyosunuz lansinoh kullanmistim ben onun da numaralari var 1 ve 2 diye sanirim siz buyuk olani aldiysaniz zaten o da ektra bi bosluk yaratir
yaseminoztr senasarac 2 günlükken silikon ucla emzirmeye başlamıştım 9 aya kadar da emzirdim o kadar rahattı ki ne sütum sızıyordu ne de canım açıyordu. Benimki wee baby di 2 li set halinde satılıyordu eczaneden almıştım.cam kaba koyuyordum isim bitince ve suyla yıkıyordum ıslak olunca direk göğüs ucunu tutuyor. Ya da emzirme bittikten sonra yıkayıp koyuyordum kabına bir daha ki emzirm3ye hemen alıp takıyordum çok rahat oluyordu. Umarım işinize yarar.
senasarac yaseminoztr kalmayınca demek ki emiyor çünkü böyle ememiyor çocuğum çok az gidiyo süt yutkunma sesini öyle çok duyamıyorum
esma3222 senasarac bacım aklın varsa hıc bulaşma ben kurtaramadım kendımı 4 aydır 😀🤣 2 buçuk ay gogus yarası cektım her seferınde kanadı sonra Garmastan pomat kullandım o gecırdı hıc bısı deneme dırek onu kullan ve bebegınw kendı ucunu ver nacızane fıkrım çünkü temızlıgıydı taşımasıydı okadar yoruldum kı artık