Deletedmom2987 aranızda karadenizli olan vardır illa ki karadenizin hangi ilinde böyle saçma sapan şiveyle konuşuyorlar sıktı artık yani yok taşacak bu deniz yok gözleri karadeniz hayır bir de becerebilseler bir ara da aşiret dizileri modaydı hanımağa mode on 🤣
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Deletedmom2987 🏔️🏔️ ☁️ ❌ geçit 🙅♀️. 🌊 alur da geriye 🙅🏻♀️. 😤💨 haramdur 🔥🧯🙅🏻♀️. 💁🏻 Karadeniz 💨😤 yetmez.
mss_12 Deletedmom2987 rizeliyim ben izledikçe gülesim geliyor o kadar zorlamaki.sadece sen Anlat Karadeniz’de Cemil vardı ya o çok iyiydi şive olarak muhtemelen oda Trabzon ya da rizeliydi
mucizemgelsin61 mss_12 Ay evet ya 😀😀 kesinlikleeee cemil 10 numara karadenizli konuşuyordu kendiside rizeli zaten adamın. Bende trabzonluyum evet çok kötü şive yapıyorlar ya beceremiyorlar komik bi görüntü oluyor özellikle bize çok komik geliyor😀 Ama sen anlat karadeniz güzel bi diziydi be ağlamıştım bittiğinde resmen😀
Mariposa Deletedmom2987 anne tarafim karadenizli yaptiklari yapay sivelerden dolayi hiçbirini izlemiyorum cok kotu şive yapiyorlar bence yoresel dizi cekmemeleri lazim olmuyo yani
tengrininsesi [silindi] o zaten Trabzonlu ondan tam yapıyordu ajsjsjs İşi Karadenizlilere bıraksalar 5 sezonluk dizi çıkar sjsjs
fdn25 Deletedmom2987 Hiç dizi izlemiyorum ama youtubede falan görüyorum. Aşiret dizisi demişken uzak şehirden nefret ediyorum, böyle sapık zihniyetli bir dizi olamaz. Aşırı takığım o diziye 😂