binnur37 ummukerem zamanla alışıyorsun merak etme annem gittiğinde tek nasıl yıkayacağım yapamam kokar çocuk diye çok ağlamıştım.. 1 2 kere yıkadım korka korka sonra alıştım
ummukerem binnur37 eşimle yaptık hep zor olmuyordu hiç mecbur kaldım ama alışırım inşallah 🥲 nasıl yıkadımsa çocuk 2 saattir uyuyor
ummukerem myangelson sudan çok ürktü bende iyice telaş,yaptım zaten ensesine kadar lavabo paklamazdı😅
seher178 ummukerem bebeğimi yenidogandan itivaren TEk başıma yifim bebbek küveti ve filesi ile filenin üstüne yatırıp tutmanıza gerek yok
binnur37 ummukerem Ahahahha yoruldumu dinlendimi bilemedim biliyosun 😀😀😀 Maşallah uyusun kuzum sende dinlen
gulsimacansu58 Valla ben vakumlu oturak aldım çok rahat ona oturtuyorum altına da bişey koyuyorum yıkıyorum elim ayağım oldu adeta mama da yediriliyo bu arada tavsiye ederim ben trendyol dan aldım çok da uyguna
ahsenbetl Bebek küveti katlanabilen küvetse küveti açmadan içine bir örtü serip bebeği yatırarak yıkayın ben hep öyle yıkadım
tgcyi ummukerem hemde nasil! Ne kuvetinde oturuyor ne oturaginda ayakta durmak istiyo dolayisiyla tek basima olmuyo💁🏻♀️
ahsenbetl ummukerem Dönsün hiç sıkıntı değil hem daha kolay olur arkasını da yıkamış olursunuz çevirmeye gerek kalmaz şarkı eşliğinde yıkıyorum çok hoşuna gidiyor maşallah