asao Arkadaşlar tam 1 hafta önce spiral taktirdim dun aksam esim biseyin battığını söyledi sanırsam ipi fakat bu hep böyle mi oluyor yoksa yeni taktirdigim icinmi ya varmi yaşayan boyle birsey
Feyzosumunannesi asao Piskolojikmen hissetmiş olabilir. 2 yıldır spiral kullanıyorum böyle bsey duymadım.
Yorgunanne3 asao kaymış olma ihtimali yüksek qenelde kayinca hissediliyormus bi qidin isterseniz doktora
asao Feyzosumunannesi yok psikolojik falan değil bildiğiniz hissetti ipi battı büyük ihtimalle arkadasima sordum onunda eşi aynı şeyi yaşamış ama dsha yeni sonra geçiyor dedi cunku takarken bayana özellikle sordum hissedemez dedi sasirdim cok
Feyzosumunannesi asao Ben taktirdim 10 gün filan ilişki yasaktı.ve boyle hissetme durumj filan yaşamadık. Kontrole gtmenizi öneririm.
Kayra_68_aksaray asao öyledir bence sonucu yazarmısın neden olmuştur merak ettim kaymamistır diye düşünüyorum
iremnaz88 nisaakb sipral acıtmıyor onu takmak için genişletmek için bir alet var onu takınca acıyor oda insana göre değişiyor ben bağırmıştım
asao nisaakb çatala çıkıyorsun toplam 3 4 dk sürdü benim işlemim cok kısa ısırık gibi bir acı oyle söyleyeyim bagirma veya vs yaşamadım dayandım zorlamadi beni
nur51_ nisaakb bende korkuyorum doğum yapalı 4 ay oldu hamile kalırım diye tedirgin oluyorum her seferinde
nisaakb iremnaz88 Off ben gebelikte de alttan muayene olamadım fobi oluşmuştu bunu nasıl taktıracağım ya
Niyesordunbucevabi asao kaymamıştır ipini uzun bırakmış olabilir doktor. Bazı kişiler de bu sorunu duymuştum