soncahilbukucuu Şuan kızım 5 aylık diştenmidir bilmiyorum sürekli mız mız 4. Ay atağını yeni atlattık uyumuyor direniyor sürekli ağlıyor. Allahım ben zaten normaldede tahammülsüz sinirli biriydim anne olduktan sonrada dahada yükseldi allahını seven söylesin tek böyle hisseden benmiyim neden bu kadar zor 0 dan insan büyütmek
mamacita_18 soncahilbukucuu ayy hiç bitmiyor atakları sürekli şu atak bu atak kızım 20 aylık büyüdükçe zorlaşıyor kafayı yiyorum bazen gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun 🥺
perla_ soncahilbukucuu benim oğlumun da öyleydi canım inşallah bu hafta artık dişleri çıkar diye umut ediyorum baktım da biraz dışarda dişleri
tonymontana soncahilbukucuu 4. aydan sonra zaten kulaklarini tutmaya baslarlar bu dis belirtisi degil ayrica damakta tek ya da cok beyazlasmalar olabilir bu cok normaldir erken dis cikartmiyor on dis hazirligi baslamistir bu huzursuzluk yapabilir tetagil verin icerigi temiz ve dogal baska urunlere hic bakmayin
sinemisxs Dişdir diye düşünüyorum benim oğlum diş dönemlerinde çok kötü oluyor, uykusu yarım yamalak, hep beni ıstıyor diş jeli kullanıyorum çok rahatlatıyor damaklarına sürüyorum eğer kabrıklık vs varsa deneyin
mamacita_18 soncahilbukucuu sırf kardeşi olsun diye çocuk yapılmaz yani aynı şekilde eşim de öyle hiç biseye faydasi yok siz mental olarak ne zaman hazır hissederseniz o zaman en iyisi yoksa çocuk büyütmek çok çok zor benim psikoloji alt üst oldu 🤣
deniz_9555 soncahilbukucuu hiçbir sikime faydası olmayan kocam Ay bu erkekler😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 çok güldüm affedin 😂😂 çok aşırı huzursuz ise 1 çay kaşığı calpol verin bence. Ağrısı varsa ondan da huysuzluk ediyordur
Tatlican soncahilbukucuu Ahh bilmezmıyim dişleri çıkmasına aylar varken gece 3 te uyanır oturur ağlamaz bakınırdı sabah 7 de dalardık uykuya 🙈
tengrininsesi soncahilbukucuu İlk bir sene özellikle diş ve atak sebepli huzursuzluklar yaşamak çok çok normal. Onlarda inanın çok ama çok zorlanıyorlar ki uyuyamıyorlar 🥹 sabredin, zamanla geçiyor. Dişte olabilir atakta. Direniyorsa ataktır büyük ihtimal
soncahilbukucuu tengrininsesi onuda anlamaha çalısıyorum inanın onu kenara koyup yastağa kafamı gömüp bağrıyorm duymasın diye ama tek başına çok zor