adaatuna kelebek27 şun 23-24 kışın 21-22 oluyor doğduğundan beri böyle kalın asla giydirmem soğuktan hiç hasta olmadı😂
Pamukhanim_ kelebek27 şuan odası 26 derece ve ben uzun pijama altı ve kısa kollu pijama ile uyutuyorum üzerine bişey ortmem yeterli geliyor
kelebek27 @16momm @organikirmik @gncglc doktorlar 22 derecenin üstünde olmasın diyolar ben 24 te donuyorum gece bebeğiminde üşüdüğüne eminim yani. Merak ediyorum 22 derecenin altında uyutan var mı gerçekten. Ben 25 26 derecede uzun kol tulum ve battaniyeyle uyutuyorum çünkü
organikirmik kelebek27 o kadar matematiksel yaşamak için kuzey ülkelerinde falan olmak lazım ya, klima yok benim yatak odamda nasıl düşsün isterler 22′ye 😅 ayrıca klima ile salonu 25-26 yapınca çocuğa uzun pijama giydiriyorum 22 fazla soğuk bana göre de
MotheroftheSea Evde derece şuan 28 derece gösteriyor. Bebeğimi içine çıtçıtlı body, uzerine uzun kollu ince tulumla yatırıyorum
ilaydaburcu MotheroftheSea o derecelerde tek uzun kollu tulumla yatırdım ama müslinden yarım kundak yaptığım için şuan 25 26 zıbın + tulum uyuyoruz yorganla😅
MotheroftheSea adaatuna benimki üşüyen bir tip sanirim 😂 bursadayiz geceleri serin olmaya başladı , kısa kolluyla yatarken kontrol ettiğimde buz gibi oluyordu eli kolu . İnce bir uzun kolluyla rahat ediyor üşüyen tospagam 🥰
kelebek27 Pamukhanim_ benimde şuan 26 ama ben uzun kol tulum ğstüne battaniyeyle uyutuyorum hata mı ediyorum acaba ya 🥲 3 buçuk aylık