altinayicikinannesi Birisibirisi ben de merak ediyorum ya kararsızım yan etkisi var mı acaba. Bizim doktor başta karın ağrısı fln yapabilir dedi
Minikmucizemmmmmm Birisibirisi ben kızıma kullandım bagışıklıgı güclenecek sık hasta olmaz dedı cok sukur bayadır da hasta olmadı
Birisibirisi momandad_16 çocuğun hastalığı hafif geçmesi için bronşit zatürre olmaması için bi ilaç on gün kullanacağız yirmi gün ara böyle üç ay kullanacağız ama kullanan var mı diye merak ettim
gizemozzz Birisibirisi merhaba kullanıyor musunuz acaba bu ilacı yan etkisi veya olumlu etkisi oldu mu bize de verdi doktorumuz kreşe başladı diye ?
Birisibirisi altinayicikinannesi size doktor mu önerdi karnım ağrıyor demesi kızım biz üç gündür içiyoruz ama etkisi var mı ki
Birisibirisi altinayicikinannesi size ne doktoru önerdi ?? Bugün çocuk doktoruna gittim ben bağışıklığı çok kuvvetlendirmek çok da iyi bişey değil ilerde kronik hastalıklara neden olur dedi bana eczacı önermişti sadece umca kullan dedi
altinayicikinannesi Birisibirisi bizimki de çocuk doktoruydu. Kreşe başlayacak da tedbir amaçlı demişti ama almadım henüz grip aşısı yaptıracağım
Birisibirisi birprensannesi1 evet başladım doktorda anlattı bu zatürre aşısı gibi bişey hastalığı önceden azar azar vücuda veriyorsun dedi yani hasta etmemek için değil ilerlememes için ilk şerit bitti tabi birazda hasta ediyor siz kullandınız mı
birprensannesi1 Birisibirisi hayır araştırma aşamasındayım, kızınız kaç yaşındaydı ve memnun kaldınız mı acaba😌
Hatiiceuucar Birisibirisi bizimde alerji doktorumuz verdi astım başlangıcı varmış kreşten alıcaz ve 3 ay bu ilacın tedavisine başlayacağız. Araştırma aşamasındaydım peki faydasını gördünüz mü ? Çocuğunuz kaç yaşında
birprensannesi1 altinayicikinannesi peki herhangi bir tahlil yaparak mı başladı doktorunuz yoksa sadece tedbir amaçlı mı