Hep_oyle_olur_zaten Yakinlarda pastane yok bu marketlerde gercekten guzel dediginiz begendiginiz pastalari var mi
[silindi] Hep_oyle_olur_zaten bim valla güzel çikolatalı yaş pastası genelde peynir reyonlarının olduğu kısımda oluyor dondurma dolabında değil
16momm Hep_oyle_olur_zaten bimin cheescakeleri güzel bir de bir ara çikolatalı pastasını almıştım güzeldi ama donuk olanlardan değildi .
elisa2705 Hep_oyle_olur_zaten BİM’in çikolatalı pastası güzel 110 tl falandı sanırım hazır pudinglerin yanında oluyor genelde
cimmm BİM’in çikolatalı pastası bir çok pastaneden güzel özsüt yapıyor. Ben ordan alırım tam bir çikolatalı pasta
emiyomu Hep_oyle_olur_zaten bimin çikolatalı pastası demiş herkes ama ben çok beğenemedim onun yerine kıbrıs tatlısı çok güzel yada limonlu chesecakeleri güzel
Hep_oyle_olur_zaten emiyomu Ben de sadece cikolstali pastayi denedim begendim ama digerlerini de merak ediyorum
Deletedmom2987 Hep_oyle_olur_zaten ben kadife tatlısını beğeniyorum sadece diğerleri lezzetli olmuyor
bizdejantikizlardik Hep_oyle_olur_zaten A101 çok kötü bi kere zehirlenmiştim tatlısından. Ama BİM’in çikolatalı pastası ve soğuk baklavasını seviyorum.
Hep_oyle_olur_zaten bizdejantikizlardik soguk baklavasi guzel mi gercekten cok seviyorum onu guzelse almak isterim
bizdejantikizlardik Hep_oyle_olur_zaten Ben normalde yemezdim market tatlıları arkadaşım almış çok beğendim deneyin isterseniz