Maran-21 eğer biraz da olsa sütün varsa ne yap et emzirmeye alış. Kafan binlerce soru var farkındayım ama emzirmeye alıştığında kuş gibi olucaksın. Bebek ne kadar emerse sütün o kadar çoğalacak. Benimde memelerim şakasız dev gibi. Ucu hiç yoktu emziremedim sağdım verdim yetmedi sarılık oldu üzüntüden sütüm azaldı sağdım emzirdim (slikon ucla) çoğalttım derken. 1 hafta. 1 hafta kampa soktum kendimi. Hiç sağımsız(neredeyse), slikon ucsuz, full emzirdim o ağladı ben ağladım ç. Parmaklarıma kramplar girdi. O dev memeyi taşımaktan meme ucunu sıkmaktan bebişi tut memeyi tut kavra kaldır havada tut derken. Bir savaşa girdik. 3-4 güne bebiş alıştı. O emdikte süt arttı. Emdikçe çenesi güçlendi. 20 küsür günlükken emzirmeye başladım şuan 2 ay bir haftalık çok rahat bi şekilde emziriyorum hiç yorulmuyorum meme ucum çıktı. Eskiden 40 dk bi memeyi emzirirken şimdi full memeyi 7 dk da maximum boşaltıyo. Her sıkıştığımda ağladığında veriyorum açık büfe resmen. İlk ay 700 gr almıştı sağıp verirken şimdi 2. Ay kontrolünde 1250 kg almış. Ya sabır diyip başla. Kendine güven bebişine güven. Azıcık ağlamalı biraz gülmeli biraz sinir bozukluğuyla yolculuk tamamlanıcak inan bana..