mbabygirlm ben burada çoğu gibi kişi gibi seni linçlemeyecem ve yargılamayacam senin muhtemelen yaşın küçük arka arkaya 2 tane çocuk doğurmuşsun postlarımdan okuduğum kadarıyla bak bende 2 tane çocuk doğurdum aralarında 14 ay var bu çocuk adı üzerinde durmaz uyumaz ağlar mız mız olur hasta olur birbirlerinin hastalığı birbirlerine geçer sen kendine bir düzen oluştur şikayet etme şikayet ettikçe daha kötüye giden annene kv gitme evde çocuklarınla kal çocuğunun dilinden sen anlayacaksın sen şikayet edersen bir çözüm yolu bulamazsın. Her akşam yarının planını yap öyle yarını geçir bak ben çocukları uyutacağım saatin planına kadar yapardım. Benim 3 yaşında oğlum 4 yaşında kızım var ikiside atak döneminde ama ben bunlara düzen kurdum ben ne dersem o yatacaz dedim ki yatıyoruz kalkacaz dedim mi kalmıyorum sen iyi olursan çocukların da iyi sen kötü olursan çocuklarında negatif etkilenir ve kötü olur sana olumsuz yorum yapanları dikkate alma hiç birimiz dört dörtlük değiliz ama ipler senin elinde sen nasıl şekilendirirsen öyle olur. Senin psikolojin çocuğa geçer ve çocukların asabiyleşir. Öncelikle sen iyi olacaksın