berk58 Kızlar diyetisyen eşliğinde 2 haftadır diyet yapıyorum bugün tartı günümd 3 kilo vermişim 2 haftada çok mutluyum zaten vücudumdaki değişiklikleri görüyordum ama yinede tartılınca emin olacaktım ve aşırı mutluyum 🥰🥰
mamacitaa_ berk58 yaa kendim vermiş gibi mutlu oldum 😍 insallah hedeflediğin kiloya inersin bol eksiler 🧡 kaçtan kaça inmek istersin ben de vermek istiyorum da dikkat ediyorum 2-3 haftadır da bakalım 80 kg yum ben bu arada diyetisyenle nasıl gidiyor peki memnun musun
Tatlican berk58 Kardeşim diyetisyenle 6 ayda 20 kilo verdi. İnşallah sende verirsin Valla özgüven geldi resmen şimdi neşesi de geri geldi . Herkes ay vermek kolay ama tekrar alırsın deyıp moral bozdu ama diyettten 6 ay geçti hala aynı kiloda
berk58 mamacitaa_ yaa çok tatlısınız çok teşekkür ederim 🥰 72.8 ile başladım 69.7 olmuşum ☺️ hedefim 60 olmak inşallah 🙏 evet çok memnunum ve çok uygun fiyata anlaştım online diyetisyen tavsiye ederim düşünürsen🌸
berk58 Tatlican yaa ne güzel maşallah kardeşinize evet bende o 3 kilonun gitmesi bile o kadar özgüven verici ki 60 kg hedefim o kiloya gelince dünyalar benim olacak 🥰
mamacitaa_ berk58 kim diyetisyenin bakayım bi 😍 ya harikasinnn -9 kalmış onu da vereceksin azıcık azim ve kararlılıkla 💗💗 bende bi -10 vermek istiyorum suan..
berk58 mamacitaa_ eveeet vericem kararlıyım listeme birebir uyuyorum listem dışında tadım bile yapmıyorum o kadar dikkat ediyorum ve tabi gün içinde bol hareket de ediyorum 🥰 Gigbi diye bir uygulama var ordan diyetisyen arıyorsun onlar sana ulaşıyor benim diyetisyenimin adı “Deniz Ceren Aydoğmuş “ 🥰
berk58 Tatlican 72.8 ile başladım 2 hafta diyetle 69.7 olduğumu öğrendim bugün benimde hedefim 60 inşallah kısa sürede ulaşırım 🥰 peki kardeşiniz yine dikkat ediyor mu yediklerine hala
Tubanurrr berk58 ben de temmuzun 7 sinde 93.8 le diyete başladım bu sabah 83.9 geldim yani 10 kilo vermişim çok mutluyum hiç spor yapmadım ama spor da yapmak istiyorum artık
berk58 atlasmomyyyyy evet ücretli ,genel olarak anlatmak zor her günün ayrı besini var diyet kişiye özel sizin kilonuza boyunuza göre kalori hesabı yapıp öyle liste hazırlıyor zaten