safiye18 Mervekrblt benim bebeğim de anne sütü işe besleniyor sadece. Vitasanol ve Demir takviyesi olan sidefer i 1 yıl boyunca kullanacağım.
Mtg Mervekrblt 4 ay 20 gunluk dogdugundan beri kullaniyoruz biz dogal cozeltili ve birkac vitamin barindryor saglikocagindakini denedik bikere hep kustu vitasanole dewam yani
safiye18 Mervekrblt Bebeğim 28+4 de doğduğu için 2 ay yoğun bakım da kaldı orada başladılar ama ne zaman başladılar hatırlamıyorum
Ipekbocegi Mervekrblt benim bebegim suan 2,5 aylik bize 15 gunlukten sonra baslayin demisto doktor ama bemim Kizimda ciddi karin agrisi yapti biraktik sadece saglik ocaginin verdigi d vitaminini kullanıyoruz
Panikanne Bende kullaniyodum 15 gün kullabip bıraktım içinde şeker var bildiğimiz şeker zaten verince nasılsa yalaniyorlar o yüzden bıraktım şekeri direk ver deseler kimse vermez ama onu veriyoruz bebeklerimize
Mervekrblt Panikanne evet bende ondan sordum aslında içindekileri okuduktan sonra için el vermedi vermeye
Mtg Kan ve demiri bizde sidefer kullaniyoruz bence ikiside gayet guzel 1 yasina kadar dewam edecegiz bence sizde kullanin
Mervekrblt Mtg doktor sidefer vermemiş vitasanolda da içindekilerde şeker yazıyo o yüzden vermek istemedim içim rahat etmedi
Panikanne Mervekrblt bende kullandım başta ama içim rahat etmedi bıraktım zaten ınstagramda mühendisinoglu da incelemelerde bahsetmişti d vitamini aldim icinde sadecd soğuk sıkım zeytinyağ olan