annesionucoksevermis yavruaslanlar maşallah kuzulara sebze et yiyorlarsa daha ne olsun afiyet olsun canım 🌸
annesionucoksevermis yavruaslanlar maşallah kuzulara sebze et yiyorlarsa daha ne olsun afiyet olsun canım 🌸
yavruaslanlar annesionucoksevermis sebze kabak patatesli havuclu semizotu ıspanak cnm bezelye ara da yemeğini pilavla tavuk bayılıyorlar
annesionucoksevermis NeclaLeylaCeydaOhnealaneala bişey olmaz canım eline sağlık pirinçte suyunu çekince pilav oluyor nasılsa seninki tavukluymuş birde 😁😁
mamacitaa_ annesionucoksevermis tam diyet denilmez amaa dikkat ediyorum biraz diyelim 😂😏 sabah kahvaltısı biraz kuvvetli olunca 😁
loveboymomy annesionucoksevermis bir gün biz de güzel yemekler yapacagiz inşallah :) yakında ek gıdaya basliycaz şimdiden onu dusunmeye başladım ne ara nasıl öğün hazirliycam diye hadi bakalım Allah yardımcımız olsun :)
annesionucoksevermis gozelll gerçekten öyle bende düşündüm düşündüm post açmaya karar verdim güzel fikirler geliyor 😁
annesionucoksevermis Hep_oyle_olur_zaten iyiymiş hğnkarbeğendi hiç denemedim ama başka bir gün listeme eklendi 👍afiyet olsun 🌸