Niyesordunbucevabi annesionucoksevermis dünden İzmir köfte ve pilavım var. Ek olarak mercimek çorbası ve yoğurtlu köz patlıcan salatası yapacağım 😊
Rez annesionucoksevermis dünden pilav ve yeşil fasulyem var yanına cacık eklerim, kadayıflı tavuk göğsü ve mini poğaça yaptım , herkese afiyet olsun hayırlı kandiller
Pamukhanim_ annesionucoksevermis Tavuk sote Pirinç pilavı Salata Belki birde tatlı yaparım onu düşünmedim
hulyaakhan annesionucoksevermis of nasıl yapıyorsunuz yemek ben çok zor yapıyorum. Hiç vakit vermiyor ki bebek 4 buçuk aylık ve aceleyle en kolayı neyse onu yapıyorum. Genelde dondurulmuş sebze alıyorum. Yıkayıp dogramaya bile vakit yok 🤦♀️
annesionucoksevermis Rez ayy canım da tatlı çekmiyor değil iştah açıcı görünüyor menü afiyetler olsun🫶
princessmom_ annesionucoksevermis Tavuklu nohutlu pilav yapacağım yanına salata ayran karpuz kavun yeter 🥴
yavruaslanlar annesionucoksevermis dünden kalan patates yemeğim ve ayran var onu yediricem ama aksama bir kıymam var yumrtalı yediririm nbym cocuklara karadutla herşey yemiyorlar ne makarna ne bişi darlanıyorum artık yarın alısverıs günümüz herşeyi alıcam inş kıyma tavukla beslenıyorlar ıspanak semizotu kabak tüketiyorlar sadece sasırıyorum vallahi bıktım
annesionucoksevermis yavruaslanlar maşallah kuzulara sebze et yiyorlarsa daha ne olsun afiyet olsun canım 🌸
annesionucoksevermis yavruaslanlar maşallah kuzulara sebze et yiyorlarsa daha ne olsun afiyet olsun canım 🌸
Hep_oyle_olur_zaten annesionucoksevermis yardim saatlik dusunmenin sonunda verdigim karar hunkarbegendi, pilav, corba 😂
annesionucoksevermis Hep_oyle_olur_zaten iyiymiş hğnkarbeğendi hiç denemedim ama başka bir gün listeme eklendi 👍afiyet olsun 🌸
Minigim38 annesionucoksevermis bugün görümcem kaynanam vardı öğlen oturmaya geldiler su böreği sehriye salatası mercimek köftesi kek yaptım akşamda yanına mercimek çorbası ve salata yapacağım
mamacitaa_ annesionucoksevermis kendime ton balıklı salata yapacağım birazdan. ev halkına ise, şehriye çorbası tavuk kızarttım bir de sebzeli bulgur pilavı
2ogullu1anne Kız kardeşim geliyor.Soslayıp bütün tavuk verecem fırına sebzelerle,yanına pirinç pilavı,salata,biraz cacık,belki çorba.Kendisi et yemiyor malesef.Yarın da kıyma kavururum. Yanına da biraz bakliyat yemeği,pilav yaparım
Birdunyabircennetannesiii annesionucoksevermis Salçalı makarna 😅 Yeto bu kadar Eşim yemiyor zaten ben ve oğlumda makarna canavarıyız 🙊
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala annesionucoksevermis Pirinçli tavuk çorbası yaptım ama pilav gibi oldu 🙄😁 yanına bulgur pilavı ve üstüne birer tavuk but kızartacaktım yanına da yoğurtlu pancar yapacaktım. Çorbam pilav gibi olunca bulgur pilavı dan vazgeçtim. But kızartıcm yanında da yoğurtlu pancar😁
annesionucoksevermis NeclaLeylaCeydaOhnealaneala bişey olmaz canım eline sağlık pirinçte suyunu çekince pilav oluyor nasılsa seninki tavukluymuş birde 😁😁