badezerya Kızlar geçen hafta eşimle korunarak birliktelik yaşadık fakat eşim kendinden emin olamadı sabah ertesi gün hapı getirdi içtim ama adetim 4 gündür gecikmede çok korkuyorum suan asla gebelik istemiyorum
aysebb badezerya Hapta dengesizlik yapabilir. İlişkiden 12-13 gün sonra erken gebelik testi yapın varsa çıkar yoksa çıkmaz zaten
badezerya kelebegiminannesiyim evet esim prezervatif kullanmak istemiyorum benim de yapabileceğim pek bisey yok
Gul-42 badezerya bır korunma degıl ama prezervatıf kullanın zevk suyuyla bıle hamıle kalınabılıyor dıye bılıyorum duydum daha dogrusu
ikiaslanannesi badezerya spiral takabılırsınız Hap kullanabılırsınız İğne yapabılırsınız Implant yapabılırsınız Bana da spıral yaramadı cıkardım hap kullanıyorum. Ben ve esım prezervatif sevmıyoruz dıye
kelebegiminannesiyim badezerya geri çekilmeye çok güvenme canım. Zevk suyundan bile hamile kalma ihtimali oluyor. Kendi korunmak istemiyorsa siz korunun. Eğer bu denli hamile kalmaktan korkuyorsanız.
allwrite badezerya haha paşam… ya kullanacak ya kullanacak . Kullanmazsa da o iş yok. Ne demek “benim de yapabileceğim pek bir şey yok”? Bal gibi de var. 😃Korunurken bile risk varken ve bebek bu kadar istenmiyorken insanın neden diye sorası geliyor…
dilaninal badezerya Ertesi gün hapı adeti engelliyor yengemin 5 ay adeti gecikti korkmayın ama içiniz rahat etsin diye hemen kan verin acaba oldum olucam streside adeti iyice geciktiriyor
badezerya kelebegiminannesiyim çok zorlu geçen hamilelik ve dogum sürecim sonrası aşırı gazlı bebegim şuan asla hamilelik istemiyorum