hatice11dndn Arkadaşlar 5 buçuk aylık bebeğim var eşim ilişki sırasında ten temesı olmasını istiyor çocuktan önce iğne oluyordum ama artık emziriyorum spiralde taktırmak istemiyorum nasıl korunabilirim
keyfimbilir hatice11dndn ee canısı başka seçenek kalmıyor , prezervatif +geri çekilme,kabul ederseniz ,😊
alpaslanmom_ hatice11dndn emzirirken kullanılan haplar var zaten doktorunuz bahsetmedi mi 6 aydır emziriyorum cezarette kullanıyorum
Rumeysa_arya4 hatice11dndn Emzirirken kullanılan haplar da var araştırırsanız bulursunuz bana aile hekimi önerdi ama ben sipral taktım
nesizade05 aysebb sadece hap ile mi ( çok afedersiniz ) prezervatif de var mı ? Bende emziriyorum hapa başlayacağım da sadece hap yüzde kaç korur güvenilebilir mi tedirginim
geminibaby aysebb ek olarak başka yöntem ekliyor musunuz burda ben çift korunma yapanları görünce ben çok mu rahatım ye düşündüm
nesizade05 alpaslanmom_ sadece hap ile mi ( çok afedersiniz ) prezervatif de var mı ? Bende emziriyorum hapa başlayacağım da sadece hap yüzde kaç korur güvenilebilir mi tedirginim
hazelvemeyra Rumeysa_arya4 sadece sprallemi korunuyorsunuz. Bende bu akşam parkta lafı geçti taktırmak istiyorum ama adetin kaçıncı günü gidicem randevu alıcam mı bilmiyordum. Adetin 3. Günü gidiyormuşuz 3 ten sonra gidersen sakin olur hemen takarlar dedi randevuya gerek yokmuş aile toplum sağlık merkezinde takıyorlarmış kontrole çağırıyormuş sonra. Bende bugün adetimin 4. Günü yarın gidemicem bidahakine artık gidicem
Rumeysa_arya4 hazelvemeyra Valla ben regl olmadan gittim çünkü peş peşe doğum yaptım biraz canın yanar dedi dedim olsun doğum sancısı gibi olmaz valla adet değilken taktı doktor öncesi kan aldı gebelik var mı diye gebelik çıkmayınca hemen taktı öyle aman aman bir acısı olmadı valla ard arda dogum yapınca bünye alışıyor 😅😅 Sipral+geri çekilme🫣
Efe_momm Bende iki buçuk yıldır hapla korunuyorum bir sıkıntı olmadı emzirmeyi bıraktım hala aynı hapa devam ediyordum spirale güvenemem kayıp gebe kalan çok insan var