yasmiiina Annisi24 benim kız da şansıma 1 saat uyudu bugün 1 video izleyip bıraktım akşama devam inşallah
Pamuk_bebegim42 Annisi24 Bende şimdi Trendyoldan sipariş verdim birde antrenmanlarla matematik aldım onunla başlayacam bakalım
Annisi24 Pamuk_bebegim42 bende matematiğe baslamak icin 7 adımda temel matematik aldım onu bekliyorumm
Annisi24 zencefillikurabiyeadam evet bugün başladım matematik kitabım gelince onunla birlikte yılbasina kadar türkce matematik giderim diyorum teşekkür ederim 💕
Annisi24 mirac56 evet konularini dinleyip test cözerek basladım. İlk basta yazmayı dedim cok vakit alıyordu mecbur ders notundan takip ediyorum suan.
[silindi] Annisi24 evet bende istiyorum ama diyelim puanım yüksek geldi ne tercih yapıcaz nasıl yapıcaz pek bi bilgim yok maalesef baya zaman oldu okulla arama mesafe gireli 🤦🏻♀️
hira0502 Annisi24 2 hafta sonra geleceğim bende inşallah 😀 matematiği hangi hocadan dinliyorsunuz ben ilyas güneşi çok seviyorum ama şu sıralar herkes mehmet bilge yıldızı övüyor ama ben o adamın anlattıklarını çok anlamadım
Annisi24 hira0502 bende mehmet bilge yıldızı sectim ama baslamadım daha. Açıkçası konusması bana da hızlı geldi ama semaptik buldum ders çalışabilirim gibi onunla 😁
Karnakeda Bende sınıf öğretmenligi mezunuyum bu sene hazırlanacam inşallah 3 yaşında kızım var nasıl olacak henüz bilmiyorum ama inşallah guzel olacak herkese kolaylıklar diliyorum 😊
oguz13 Annisi24 o sırada memuriyetinde 15. Yılda olan ben 😂 inşallah gönlünüze göre olur istediğiniz yere atanırsınız 🧿