ipeksiiimom miran69_ istiyordunuz yani. Ben korunuyorum ama korkuyorum hamile kalırım diye o yüzden sordum
miran69_ ipeksiiimom evet ikisi beraber büyürler dedik oğlumda zor hamile kalmıştım yine aynı olursa dye düşündük ama erken oldu biraz sizin bebeğiniz kaç yasinda
ipeksiiimom miran69_ 23 aylık kızım aslında kalabalık aileyi çok seven biriyim ama gurbetteyim ve yalnız olmak çok zor geliyor o yüzden 2. Çocuk düşünmüyorum 🥹
miran69_ ipeksiiimom ahh bende aynıyım gurbetteyim kimsem yok burda Allah’ım hayırlı zamanda gönlünüze göre versin inşallah
JanJan_ kubra15mart ay biz de öyleyiz hala spiral taktırmadım peki çok afedersiniz geri çekilmiyor muydu?
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan seninbenimlederdinne_ spiralle hamile kalan tanıdık biri var 😬 tırstık bu ayda herkese 2. Çocuk istemiyorum dedim inşallah olmaz 😀
subrk kubra15mart Bu kadar belirgin olmazdı heralde.Yine de kan verin emin olmak için. Hayırlısı olsun sizin icin
kubra15mart beautifulgirl_ hem prezervatif hem geri çekilme yapıyorduk o yüzden şoktayım. Böyle bi ihtimal çok düşüktü
tsf kubra15mart son boşalmaya yakın takmak pek işe yaramıyor öncesinde zevk suyu gittiyse muhtemelen öyle hamile kaldınız
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan JanJan_ yaaa bizde geri çekilme+ prezervatif ile devam ediyoruz ayda bir kere zaten oluyor ya da olmuyor doğum kontrol hapıda vermediler geçen adetin ilk günü gitmedim diye şimdi adet olursam direk gidicem
aleggi kubra15mart bu kadar belirgin olması şaşırttı Kan verin ordan çıkar Ben güvenemiyorum testlere Son hamileliğimde 4 tane test denemiştim hafta sonu 🙈