beyziii42 Kızlar kenarını çatlattım de yamuluyor doğru düzgün sallanmıyor bana bunun altını satabilecek olan var mı 😅 ya da bi öneriniz var mı nasıl tamir edilir siteye baktım ama parça parçası satılmıyor keşke satılsa
eymenku beyziii42 müşteri hizmetleri belki yardımcı olur onun dışında plastik parçası ile yama yapılabilir belki biraz dışardan çirkin gözükür ama iş görür
beyziii42 oylesinebiri__ çocukla üzerine düştüm 😔😔 ev çok dağınıktı adım atacak yer yok kdmdkd ayağım takıldı hop üzerine
beyziii42 eymenku oylesinebiri__ Cihangiriinannesii Çok teşekkür ederim kızlar parçası satılıyormuş 1500₺ imiş orta göbek zaten 3 bine almıştık ama alacağım mecbur çünkü benimki seviyor bunda durmayı gündüz bunda uyuyor sadece 😢😢🤣
beyziii42 eymenku çirkşn gözükmesi önemli değil de yama yapılacak yerde değil ya çok pis yerden çatladı
melek10 beyziii42 Benimkini kullanmayı bıraktık biz çok da fazla kullanmadı bebeğim parça parça değil ama tamamını isterseniz satabilirim size
beyziii42 oylesinebiri__ öyle valla bazen mızmızlanıyor kucağımda uyutup geri ona koyuyorum büyüyüp kilo aldıkça napacam bilmem
beyziii42 perla_ tek başıma bakıyorum bebeğime kimse yok gurbettim eşim asker evin her yeri her yerde ayağımın altında bir sürü şey kucağımda bebek ayağım takıldı üzerine düştük
oykununanneesi beyziii42 allah kolaylık versin canım hayret edilecek bişey yok çok şükür daha kötüsü olmamış çok geçmiş olsun bu arada