Gamzelikiz_34 Kızlar düşünsenize tüm yaşantınız bı rüya gıbıymış uyanıyorsunuz çocuk yok eş yok ayyyy kızlar napardınız ben tek üzüldüm şey yavrularım yaaa eşimi seviyorum ama kuzularım benım 🥹💖
Tatlican Gamzelikiz_34 Yatıp tekrar uyurdum kendimi rüyada evli görmek için 😂Ben eşimede kızımada üzülürüm . Zaten 31 de zorla karar verebildim evlemek için😆 Ayyy tekrar sıfırdan zor yaaa.
biranneminik Gamzelikiz_34 ay bende kızlarıma üzülürdüm. Şuan o kadar sıkıntı dayım ki vala bu dertlerin yok olması mutlu ederdi bı yandan da😏😂😂😂
[silindi] Gamzelikiz_34 bu yaştan sonra evlenmek falan uzun iş kendimi tokatlar tekrar uyurdum kızımı görmek için ❤️
Gamzelikiz_34 Tatlican dimi abla yaa bir anda aklıma geldi bir yazayım dedim bazen böyle kafada kuruyorum😅😁
Tatlican Gamzelikiz_34 Hahahah bence şöyle kur. Bir uyanmışız çocuğumuz dr, öğretmen, mimar, veya başka birşey olmuş ve ilk maşı ile bizi yemeğe götürmüş😂😂
Gamzelikiz_34 Tatlican ay abla ne güzel olur kız düşünmesi de çok güzel ya senin düşüncen de çok güzelmiş vallahi🥹🥰💖
Tatlican Gamzelikiz_34 Evet çok güzel. Hayal dünyam kendini aştı 😄Kızım söz konusu olunca😄Evet hayalimi yazıyorum 😆Benim en heves ettiğim meslek. Vali. Hatta eşime diyorumki yıllarca heves ettim istermisin erva vali olsun😆Eşimde diyor ben hiç bayan vali duymadım😂😂
Gamzelikiz_34 Tatlican dilerim ki kalbinde ne gecıyorsa olsun yüreği güzel ablam🥰🥹💖en iyisini düşünüyorsun
Gamzelikiz_34 biranneminik degilmi sabah uyanıyorsun kendi evindesin teksın çocuklar yok ayyy kız ama herseyı hatırlıyorsun ya bı kötü oldum gece gece🥹😅😅😅😅😅
biranneminik Gamzelikiz_34 ay vala ya ama sanki evlenmeden önce hepsi gösterilmiş gibi oluyor😂 böyle bişey olsa çoğumuz evlenmeyiz bence 😂😂