mercankus Hilal_4444 evet ya ne yaptığımı bilemedim bıde sözleşme sonu olduğundan ınandım sürekli arıyordu çünkü erteliyordum hep dedim tamam kaçırdık demek sözleşme bıttı ücret yansıttılar 🥹🤦🏻♀️
Hilal_4444 mercankus aman üzülmeyin bu kadar canınız sağ olsun bundan sonra çok dikkatli olursunuz, olur biter o numaraları da hiç açmayın bile
mercankus Hilal_4444 teşekkür ederim gerçekten psikoloji olarak mı yanayım tarıfe olarak mı yanayım ınanın öğleden sonrası yok bende 😩 kafam davul oldu
YorgunAmaMutluAnne mercankus dolandırıcı işte nasıl tuzağa düştünüz 0850 numaralar DO LAN DI RI CIIIII !
YorgunAmaMutluAnne mercankus gecmisler ola neyse 2 bin tl ile atlattınız daha büyük miktarda olabilirdi
YorgunAmaMutluAnne Hilal_4444 😀 bende kötü bir şey dediğimi düşünüyorum normal bir yazı biçiminde cevaplıyorum
YorgunAmaMutluAnne mercankus ders oldu işte biz bir imtihandayız birşeylerden ders çıkarmak için birşeyler yaşamamız lazım
mercankus YorgunAmaMutluAnne ah canım çocuklar aklı mı aldı o an bebegım ağlar oğlum bağırır bı yandan telefonu duymaya çalışırım rabbım beterinden korusun 🥹 çok sağolun