catperson gunes3134 ben gittim beş dk içinde birkaç şey söyleyip ilaç verdi. 😂 Orta şiddetli depresyon tanısını da yapıştırdı, 2 yıl ilaç kullandım bana faydası oldu. Eğer terapi yapsın istiyorsanız devlette o iş olmuyor.
catperson Nikita on dk süre tanıyorlar psikiyatristte randevu alırken 🥲 psikologların daha uzundur belki genelde kendisi ilaç vs yazıp psikologa sevk ediyor terapi kısmı için diye biliyorum ama benim bulunduğum yerdeki hastanede psikolog da yok😂 İmkanlara göre evrilip çevriliyor bu işler😂
nutellaaaaa Nikita yan etki olarak ne yaptı size tam olarak kullanmaya başlamadım henüz korkuyorum kusura bakmayın ondan dolayı soruyorum size
Nikita nutellaaaaa hiçbir yan etki yapmadı. Belki iştahımı açmış olabilir ama ben de zaten duygusal yiyiciyim. Ne fazla uyku ne başka bir yan etkisi olmadı.
nutellaaaaa Nikita çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için birde siz sabah mi içiyorsunuz akşam mı
Nikita nutellaaaaa akşam içince hiçbir faydası olmuyor. Sabah 11 gibi içerim. Öğleden sonra canlılık verir. Akşam içince ilacın faydası uykuda geçiyor
nutellaaaaa Nikita ben aslında ilk 1 hafta akşam alsam en azından yan etkileri olursa etkilenmemek için böyle bir şey düşündüm yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. Doktorumda yıllık izine çıktı gidemiyorum da
Nikita nutellaaaaa yan etki olursa saatini kaydırırsın. Bence boşuna etkisini düşürme. Hem bir haftada pek bir fayda görmezsin. İlaç vücutta biriktikçe işlevi yerine geliyor. Sen uyutacak bir ilaç sanıyorsun galiba. Aksine beni ayağa kaldırıyor. Depresyon hareketsizliği geçiyor
nutellaaaaa Nikita yani sabah 11 de içtiysem bir kaç saat sonra mı içeyim diyorsun. Doktorda zaten 15 güne anca etkisini gösterir dedi de ben daha çok yan etkisine takılıyorum o yüzden ilk 1 hafta akşam içeyim diyorum
nutellaaaaa Nikita evet bende de bu hastalıktan sonra oluştu hiçbir şey yapmak istememe dışarı çıkmama vs
Nikita nutellaaaaa kullanmaya başladın mı? Çok rahatlayacaksın, endişelenme. Ben doktora özellikle belirtmiştim, ben çocuğuma tek bakıyorum. Olur olmaz saatlerde uyuyamam, aptallaşamam… o da ona göre bu ilacı verdi.
nutellaaaaa Nikita valla başlamadım dediğim gibi bu akşam başlasam 1 hafta akşam içsem sonra sabah devam etsem nasıl olur bilmiyorum. Kızımda hastalandı şansıma ateşleniyor uyumadık sabaha kadar. Doktor banada yan etki yapmaz dedi ama her ilacın yan etkisi var dedi hatırladığım kadarıyla sanki biraz uyku yapar dedi o kadar yani çünkü uyku düzenimi sordu