Nikita gunes3134 evet değişir. Ben bi kadın psikiyatriste gitmiştim. Beni çok başından savıyor gibi hissetmiştim. Sonra başkasına gittim. O bana terapi önerdi Allah razı olsun o adamdan
miniklerimad gunes3134 yönlendirme yapabilirsiniz doktora iyi biri ise zaten kendisi teklif te ederbana seçenekler sunmuştu
gunes3134 Nikita bana farklı bi ilaç verdi selectra depresyon dedi yorumlara baktım internetten kimse memnun değil bu ilaçtan
nutellaaaaa Nikita merhaba banada doktor bugün yazdı bu ilacı Vestibüler migren tanısı aldım siz bu ilacı kullanırken yan etkilerini yaşadınız mı ve size fayda etti mi bilgilendirirseniz çok sevinirim
Nikita gunes3134 öyle düşünme. Belki sana iyi gelir. Ben üç farklı ilaç denedikten sonra bana iyi geleni bulduk
emel1 Nikita merhaba emzirirken kullandınız mı ilaç bende gitmek istiyorum ama emzirdiğim için gitmek istemiyorum
Nikita emel1 hayır kullanmadım. Hatta sizin gibi ben de emzirirken kullanmak istemediğim için emmeyi bırakana kadar gitmedim. Psikiyatr keşke gelseydin süte geçmeyen ilaçlar veriyoruz demişti. O kadar ertelediğime üzülmüştüm. Çok dibe batmıştım gittiğimde
balmelinam kbrakayaa psikiyatr Refika Yamanel Asik , psikolog gamze er Ankaradalar mukemmel canim hocalarim🤍
Nikita nutellaaaaa merhaba, ben migren için kullanmıyorum. Aşırı deli bir öfkem vardı, bu yüzden kullanıyorum. Başka bir ilaç işe yaramamışken bu yaradı. Çok geçmiş olsun.
Nikita nutellaaaaa evet hala aynı ilacı kullanıyorum ama dozu 150 mg’a çıkardı doktorum. Seni 6 ay rahatlatalım, sonra düşürürüz dedi
nutellaaaaa Nikita rahatladınız dimi gevşetiyor sanırım bu tür ilaçlar. Bana neden yazdığını anlamadık migrenle ne alakası olabilir ki