Eymene Arkadaşlar meraba 4 ay 10 günlük oğlum var 7150gr mı geçti kilomuz ve kanguru sizce bizim için uygun mu solomom aldım ama sanki oturur pozisyon için erken mi tecrübeli anneler yardımcı olabilirmi
Melinda101019 Eymene Ben e - bebekten aldım e -bebeğin kendi markası baby plus 60 tl 3 renk çeşidi var çift kullanımlı 6.850 kgde kullanmaya başladık 4. Ayda
[silindi] Eymene kanguru işi çok önemli ve kesinlikle ergonomik olması gerekir. Bebeğin kilosu gayet yeterli ki 3,5 kg itibaren başlanabilir genelde. Ben neko switch kullanıyorum tavsiye ederim.
Nil_kaan Eymene bende dün avmden deneyerek kanguru aldım solomombaby deki kanguru modellerinden civilde vardı bebeği koyduk bacakları çok ayrıldı hiç rahat gibi gelmedi bende e bebekten kendi markası olan kangurudan aldım 60 TL bebeğim 4 ay 22 günlük
Cemresibel Eymene bnm dr 3 ay 20 günlük kızım var yaklsik 6.5 kilo falan bugun solomom baby aldım bn beğendim. Yarın ilk turumuzu aticaz kızımla 😂
Eymene [silindi] araştırıp bakıcam bu markayada ben bütçeme uygun ve ergonomik die yazıordu tercih ettim ama takınca böle bacakları ayrıldı gibi geldi çok tedirgin oldum ondan hemen danışıyım dedim
Eymene Nil_kaan aynen banada bacakları ayrıldı böle oldr içim fena olduki çıkardım takmadım kullanma kılavuzunda kullanılabilir özelliklerine kriterlerine uyuoruz ama içimede sinmedi
hayalimgercegim-0910 Cemresibel nerden aldınız? Deneyerek mi aldınız? İnternetten sipariş verip olmazsa iadesiyle uğraşmaktan üşeniyorum
morsevenfilolog Eymene 2 aylıktan beri Solomombaby kullanıyorum. 4 aya kadar yenidoğan aparatı ile kullandım. Şimdi 6,5 aylık hala kullanıyorum. Bu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım. 🤗
Eymene morsevenfilolog böle bacakları ayrıldı gibi geldi kullanmaya korktum sanki zarar vercek gibi hissettim oturuormuş gibi hissettim sizede öle gelmedimi 4 ay lıkken kullanmak acaba ?
[silindi] Eymene canım bacakları zaten M şeklinde olmalı kesinlikle aşağı sarkmamali eğer aşağı sarkıyor ise ergonomik değildir. Kanguru işi çok önemli aslında ama çoğu insan bilmeyebiliyor ben çok araştırdım
Cemresibel Eymene canim valla ilk kullanimda pek sevmedi kizim. Benim bebis cok hareketli kanguru alanını daraltti sanirim. Bide kangurunun ip yerleri cok kaba yani etrafından hep bisielr sarkıyor ya cok hosuma gitmedi ne yalan solim.
morsevenfilolog Eymene 4 aylıkken yine yenidoğan aparatı ile kullanmayı denedim bebeğim kendisi istemedi, rahat edemedi. O yüzden çıkartıp denedim, kendisi de daha rahat etti. Başlangıçta bana da tuhaf geldi ama alıştım. 🤗
Dilekb Eymene Biz 6.5 ayligiz. Ben de aldım geçen gün Letgo dan. Solomombaby. Ilk kez bugün çıktık dışarı. Ilk günden içinde uyudu.. rahat etti demek ki. Yani ben memnun ilkgun için memnunum. 😁
Eymene Dilekb bende teendyoldan aldım yıkadım da kullanayım dedim korktum böle zarar vercek die ama kullanma kılavuzunda 7kilo olması yeterli dior 4 aya tekabul edior dior ama 4 ay olup 7 kilonun altındaysa kullanmayı tavsiye etmior biz kriterlere uyuoruz
Eymene Dilekb bebek arabası zor oluor kanguruyla rahat ederim dedim ama kullanamıorum sanırm erken oldu