_Hera sjhdje comfort kullaniyoruz ilk başlarda kilo alımı yavas gibi geldi bana ama doktorumuz normal demişti şimdi ortalama kilo da 🌸 doğduğundan beri kullanıyoruz Allah’a şükür gaz problemimiz çok olmadı
kivancbera17 sjhdje biz kullanıyoruz memnunuz ortalama kiloda gaz problemimize en iyi o geldi comfort serisi
umaysena sjhdje sma optipro kullanıyorum kızım 3620 kilo doğdu 2 eylülde 3 aylık olacağız 7 kilo ve gaz kabızlık da yapmadı
kivancbera17 sjhdje şuan 4 ay 14 günlük 2 hafta önce 6650 idi. Aptamil hipp Bebelac Gold da denedik gaz yönünden sma favorimiz.
umaysena sjhdje şişiriyor diyorlar ama ben protein oranlaması anne sütüne en yakın olduğu için bu mamayı seçtim hatta comfortta denedim bi ara bebeğim asırı ağlıyordu acaba kolik mi diye daha çok ağladı doymadı hiç comfortla ama optipro hem içerik hem de gaz kabızlık yapmaması ve çevremden de olumlu yorumlar alınca tercih ettim. Denemelisiniz optiproyu
sjhdje kivancbera17 anladım ben kilo yönünden iyi olsun istiyorum gaz sorununuz yok ama fazla kilo almiyo
kivancbera17 sjhdje Eğer bebeğiniz severek içerse kilo aldirabilir bı deneyin her çocuğa her mama iyi gelmiyo çocuk seçiyo bı nevi
Gokce320 sjhdje başlarda kilo aldırmıştı sonradan aldırmamaya başladı ve aşırı kusuyordu severekte içmiyordu zorla içirmeye çalışıyordum değiştirdim kusması da düzeldi içmesi de deneye deneye bulunuyor bence ya çok mama denedim en son hippte kaldık en iyisi bu geldi bize
3erkekannesi__ sjhdje optipro kullanıyorum ikizlerime günde iki defa alıyorlar ilk zamanlarda 4 defa falan verdiğim olmuştu bir ayda iki kilo aldırmıştı aynı zamanda emiyorlarda ben memnunum bebeklerim severek içiyor
Mammamiaa_ sjhdje optipro yaramadı ikinci ayda 300 gr aldırdı aptamile geçtik onu da zor bela içti 4. Aydan beri reddetti şimdi comfort kullanıyoruz. 9 aylık olcak 8 kilo olmadı hep badireli geçti aylarımız
MotheroftheSea Sma comfort kullanıyoruz , bebeğim 35+2 haftada prematüre doğdu. Doğduğunda 1980 Gr dı. 2 ay anne sütü ile beslendikten sonra mamaya geçtik. Bize en iyi sma comfort geldi . Şuan 4 ay 17 gunluguz 7500 Gr . Gyaet güzel toparladı benim bebegimi