defnes32 Bebeğim yeni doğduğu için küçük biberon kullanıyor sadece mama ile beslenmekte. 260 ml 330 ml gibi büyük biberon almamız gerekiyor mu ilerleyen zamanlarda eğer mecbur şartsa şimdiden alacağım da
Deletedmom2987 defnes32 160 cc kullandım hep 260 vardı ama gereksiz ağır geldi zaten 150 den fazla mama içmedi hiç
gizememre defnes32 kızım mama ile besleniyor 1 yaşında biberonumuz 260 cc kullanıyorum şu ana kadar maks 150 cc içti
miranbeybi defnes32 Benim eşimde 260 ml almış ama 120 ml biberonlarımız da var yenidoğan için şu an gerekli değil bence 120 ml yeterli
minnosanneeee Beneğim 4 buçuk aylık lansinoh 160 kullanıyordum sonra 240 aldım en fazla 90 içti şimdiye kadar bence 180 içer en fazla üstüne gerek yok çok büyüğüne
sarikavun defnes32 valla o bebekten bebege degisir bence. Benim bebegim 4 aylik meme ve mama gidiyoruz ona ragmen su an 150 iciyo obur aya buyuk biberon alacagim elimdekiler 160 lik cunki. Ama ayni ayda baska bir bebek 90-120 icebilir dedigim gibi bebise bagli bende alin buyuk gitsin
umaytoom defnes32 kucuk biberon sizi epey bir götürür ama bir boy büyük alın şimdiden lazım olacak ileride
gizematadeniz defnes32 valla genelde 120 iciyor zaten. Ek gidaya başlayınca onlarda doydugu icin ictigi mama azaliyor
defnes32 gizematadeniz evet o da aklıma geliyor ek gıdaya başladığı zaman çok içmez gibi tecrübesizim mama konusunda
aselkussum defnes32 180 üstüne çıkmazlar pek benim kızım 11 aylık 150 iciyo bı tane küçük bı tane büyük işinize görür
beybiliko defnes32 2 yaşına kadar mama kullandım, en fazla 180 ml içiyordu, ilerleyen dönemlerde ek gıdaya da başlayacağınız için biraz mama biraz ek gıda şeklinde oluyor, gene de bebekten bebeğe göre değişiyor bu durum
gizematadeniz defnes32 ben mamaya 11. Ayda başladım ben de yeniyim ama sagdigim sütü içerdi. Onu da max 150 icerdi hep.