usenmedimyaptimbirvelet zynpdr yıkanmasında hiç bir sakınca yok Ne demek yok 😅 yıkanmaması gereken yerlerden biride o garantiden çıkıyor Nemli bez ile silinecek yoksa paslanır,çürür.müşteri hatası ile kabul etmeyiz dedi mağaza çalışanı
sancarmom usenmedimyaptimbirvelet İlk defa duydum 2 senedir kullanıyorum ben garantiye gitmedi. Annem 4 senedir kullanıyor yıkardık hatta bi kere çekim gücü azaldı görüntülü konuşurken baktılar gönderdik yenisini gönderdiler öyle bir şeyde sormadılar. Ablam kullanıyor 5 senedir oda yıkar arkadaşlarımda aynı şekilde sonucta motoru yıkamıyorsunuz ki filtrede bile musluk işareti var
zynpdr usenmedimyaptimbirvelet ben toz haznesi yıkanıyo dedim motorunu metal bölümü nü yıkayın demedim metal bölümünü nemli mikro fiber bezle temizliyorum bazı bölümleri de nemli diş firçası ile temizliyorum sonrasında her yerini kuru bezle tüy bırakmayan bez olmalı kurutuyorum ve 24 saat kullanmıyorum 1 yıl önce aldım hala yeni gibi
Zeynolii zynpdr gen 5 kullanıyorum benimde toz haznesi komple çıkıyor ama nemli bir bezle silmeyi deneyeceğim bir dahakine sleppyle siliyordum biraz buğulu gibi oldu
sancarmom Zeynolii Toz haznesini yıkayabılırsınız 24 saat kurumasını bekleyip kullanmaya devam edebilirsiniz. Ayda 1 yıkarım komple filtreyi borusunu başlığını. Motor kısmını silebilirsiniz nemli bezle slepyde iz bırakıyor olabilir
Zeynolii sancarmom yıkanmaması gerek bozulursa garanti kabul etmez yıkanmayacağı kullanmaz kılavuzunda belirtilmiş
sancarmom Zeynolii Bilemedim canım biz kullanıyoruz o şekilde silmekle toz pislik mi çıkarmış ilk defa duydum
usenmedimyaptimbirvelet sancarmom filtre zaten yıkanır. Ben hazneden bahsediyorum Dysonda sadece yıkanan zemin başlığının yumuşak olan rulo ile mor filtresidir harici hepsi nemli bez ile silinir. Hatta dyson uygulamasını indirirseniz detaylı temizliğini görebilirsiniz
sancarmom usenmedimyaptimbirvelet Genel olarak söyledim ben filtre ve ekipmanlar garanti sürecimiz bitti zaten şuana kadar sıkıntı yok olursada yenisini alacagız mecbur 😊
didoece Zeynolii ben ince uzun ucunda sünger olan bir fırçayla sadece tozunu temizliyorum hiç ıslatmıyorum