Zeynolii Kızlar toz haznesini temizleyip sleppy ile ya da nemli bezle siliyorum her seferinde değil ama 3 temizlemede bir yapıyorum toz haznesi bulanık gözüküyor buğulu gibi sizde de oldu mu? Ne yapmam lazım?
mamacita_1 Zeynolii ben ılık suyla yıkıyorum bi bezle de kuruluyorum iyice geceden yaptıysan sabaha kadar bazen 24 saat bekletiyorum çok güzel oluyo böyle
ffatma1 Zeynolii ayy evet bendede öyle cam gibi değil bulanık eskimiş yıpranmış gibi duruyor halbu ki 1 yıl oldu
Zeynolii octaviablakee çok çok memnunum öncesinde birkaç farklı marka dik süpürge denedim çok çabuk bozuldu bataryası bitti vs kıyasla iyi ki diyorum
Niyesordunbucevabi zynpdr maygirl ben v12 kullanıyorum kızlar hazne yıkanıyor mu ben kesinlikle su değmemesi gerek diye biliyorum yoksa her süpürmeye mutlaka boşaltır silerim
zynpdr Bende kullanıyorum ama toz haznesini boşaltıp hemen yıkıyorum atlet tarI bezle kurutuyorum hep ilk gün alınmış gibi
zynpdr Kesinlikle mendil filan sürmedim sürmem de yazık onca para verdim yıkamaktan hiç hiç üşenmiyorum
zynpdr Sizinki hangi model benimki v15 toz haznesi tamamen çıkıyo yıkanmasında hiç bir sakınca yok kurutuyorum 24 saatte hiç kullanmıyorum h÷ problem olmuyo
usenmedimyaptimbirvelet zynpdr yıkanmasında hiç bir sakınca yok Ne demek yok 😅 yıkanmaması gereken yerlerden biride o garantiden çıkıyor Nemli bez ile silinecek yoksa paslanır,çürür.müşteri hatası ile kabul etmeyiz dedi mağaza çalışanı
Zeynolii zynpdr gen 5 kullanıyorum benimde toz haznesi komple çıkıyor ama nemli bir bezle silmeyi deneyeceğim bir dahakine sleppyle siliyordum biraz buğulu gibi oldu
maygirl Niyesordunbucevabi toz haznesi yikaniyor.hic bsey kullanmadan ılık su ile hzlıca.ama kurumasi zaman istiyor nemli dahi kalmayacak sekilde tamamen kuruyacak sekilde golgede gunes gormeden kalmali..ama surekli yikamakta cok iyi degil.en ideali mikrofiber bez yada frca yardimiyla temizlemek.
Zeynolii Niyesordunbucevabi kullanma kılavuzunda haznesine su değmemesi gerek diye yazıyor garantisi devam ediyorsa eğer su değerse geçersiz diye biliyorum