Merhaba arkadaşlar
Bebeğim 4 ay 16 günlük 🧿🤍
Ortalama 3 ay 20 günlükken falan huyu suyu değişmeye başladı bu küçük adamın
Misler gibi mama yiyen çocuğun boğazı düğümlendi sanki
Yok , yediremiyorum..
Acikarak uyanıyor , binbir hevesle mamayı hazırlayıp yanına kosuyorum , ama o biberonun ucunu çiğnemeyi , agu gugu tatlı sesler cikararak benimle konuşmayı , gulusmeyi etrafa bakmayı tercih ediyor ve asla yemiyorrrrrr
Normalde 3 saatte 1 beslerim . Keyfine göre min. 90 cc olmak üzere, ekseri 120-150 arası yer . Ama şuan 50-60 cc yi 1 saatte içiyoruz oda zorla . Uyku saatlerini kollamaya çalışıyorum besleyebilmek için .
Daha önce bir konu açmıştım görenleriniz olabilir , bebeğimin gözünde orbital bölgede büyük bir kitle var. Şükür ki iyi huylu ..
Onun tedavisini görüyoruz ve asla aç karna icmemesi.gereken bir ilaç kullanıyor . Doktor muhakkak yedireceksin dedikçe , o çokta fifi anne kolaysa yedir modunda takılıyor. İnanın çok stresliyim . Uzattım farkındayım biraz iç dökme postu gibi oldu bu .
Lütfen geçecek deyin. Eskisi gibi kurt gibi acıkacak biberonun dibini çıkaracak daha yok mu ulaan diye ağlayacak deyin 🥺
1 ay oldu bu vaziyetteyiz , 4 ay anneleri , atak mağdurları yazın lütfen sizler neler yapıyorsunuz.
Tüm yorumlari tek tek cevaplamaya çalışacağım . Gecikirsem affola , kucak delisi bir bebem var .
Şimdiden yorum yazan parmaklarınızdan opuyorum 🌺